“E.ON Év beszállítója 2011” díjátadó ünnepség

4200 magyar beszállító hatékony és elhivatott munkája, 74 milliárd forint összértékben: az ő hozzájárulásuk létfontosságú az E.ON hosszú távú minőségi szolgáltatásnyújtásához.
Idén harmadik alkalommal kaptak elismerést a vállalat kiemelkedő teljesítményt nyújtó beszállítói. Az eseményen átadták az “E.ON Munkavédelmi díjat” is, mely a munkabiztonságra nagy hangsúlyt fektető partnerek elismerése.

“Az E.ON Csoport megalakulása óta kiemelkedő értékként tekint a hazai partnerekkel való hosszú távú együttműködésre, ezek nagymértékben hozzájárulnak szolgáltatásaink minőségéhez és versenyképességéhez. Beszállító partnereinkhez való kapcsolatunk értékelését 2009 óta testesíti meg az “E.ON Év beszállítója” díj, mely a beszállításaikat folyamatosan magas színvonalon ellátó és a jó együttműködés érdekében további hatékonyságnövelő erőfeszítéseket tevőket részesíti elismerésben. A díjjal is szeretnénk megköszönni partnereink kiváló munkáját és együttműködését.” – mondta el Peter Mohnen, az E.ON Hungária Zrt. igazgatóságának tagja a keddi díjátadón.

A forgalom és a szállítások gyakorisága alapján meghatározott 12 kategóriában az “E.ON Év beszállítója 2011” díjat a következő cégek vehették át: Prolan Irányítástechnikai Zrt., STATRON Hungária Kft., L.T. Hungária Kft., Szili-Villszer Zrt., Villkász Kft., Hadnagy és Társa Kft., IPSZOLG-MH’96 Kft., DÉLVIV Kft., Infoplan Kft., Bo-Villám Bt., Nefti Kft., BCD Travel Hungary Kft.

Dr. Fekecs Béla Zoltán, az E.ON Gazdasági Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója kiemelte, hogy idén valamennyi díjazott vállalat teljes magyar tulajdonú, ami jól szemlélteti, hogy a kis és közepes méretű magyar vállalatok versenyképes, minőségi szolgáltatásokat tudnak nyújtani.

A társaság munkavédelmi díjainak átadására is sor került, mellyel az E.ON a munkabiztonsági kultúra fejlesztésére tett erőfeszítéseket kívánja elismerni és támogatni partnerei körében. Az E.ON csoport kiemelt üzleti fókusza a biztonságos munkavégzés és a szolgáltatások magas biztonsági fokon való hozzáférése. A pályázati anyagok értékelése, valamint a pályázást követő helyszíni auditok alapján a Megavill ’91 Kft. és a Keszmann és Bodnár Kft. részesült elismerésben.