Hol a bizalom a beszerzésben?

Hatékony, etikus és fenntartható vállalati receptekkel lehetett jelentkezni előadónak a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) novemberi kongresszusára.


 

Június végéig lehetett előadóként jelentkezni az MLBKT idei kongresszusára, ahol a bizalom és az együttműködés beszerzésben betöltött szerepéről várnak esettanulmányokat a szervezők.

Új szemléletre van szükség a logisztikában és a beszerzésben – hangsúlyozza a szakmai szervezet az előadói felhívásban. Az együttműködésre és a bizalomra kell építeni az üzleti kapcsolatainkat, ha felelősen működő, fenntartható ellátást akarunk biztosítani a következő nemzedékeknek.

Az MLBKT kongresszusán közel ötszáz vezető szakember találkozik november 14-16. között Siófokon. A kiállítással, díjátadásokkal egybekötött esemény célja az egymástól való tanulás és a kapcsolatépítés. Eddig többek között olyan meghatározó vállalatok képviselői küldtek előadástervet, mint a DHL, az ELMŰ, a Heineken, a Knorr-Bremse, a Schneider Electric vagy az Unilever.

A kongresszus hivatalos szállító partnere a BI-KA Logisztika.

Az előadói felhívás az MLBKT honlapján érhető el.

Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT)