A TRANSLOG Connect sikerének kulcsa

2012. November 28-29-én több mint 500 nemzetközi döntéshozó érkezik a budapesti Corinthia Grand Hotel Royalba, hogy részt vegyen Közép-Kelet-Európa legrangosabb logisztikai találkozóján. A rendezvényen a régió legnagyobb autóipari, elektronikai, gyógyszeripari, élelmiszeripari és FMCG gyártó és kereskedő cégeinek vezető képviselői találkoznak.


 

A kongresszus széles körű promócióját a nemzetközi szövetségi- és médiatámogatás és promóció, magas színvonalát a szponzorok – a Holland Nagykövetség támogatásával résztvevő Port of Rotterdam és a Gebrüder Weiss – valamint az olyan vezető logisztikai szolgáltatók jelenléte biztosítja mint a pl. DSV, Dachser, Raben, Duvenbeck, edy, Fiege vagy a DB Schenker.

 

Hirdetés

Minden döntéshozónak különbözik az elképzelése arról, hogy melyek a fő tényezők, melyek döntően befolyásolják szolgáltatásunk színvonalát, minőségét. A vélemények és tapasztalatok megosztása során azonban sokat tanulhatunk egymástól – ez a TRANSLOG Connect Kongresszus létrejöttének fő motorja is. A tavalyi rendezvény sikere egyértelműen mutatja, hogy a találkozó remek alkalom a szakmai ismeretek és tapasztalatok megvitatására és új üzleti kapcsolatok kialakítására. Ezért a szervező TEG ismét nagy figyelmet fordít a kongresszus fő értékeinek biztosítására: az első osztályú, színvonalas üzleti környezetre, a közvetlen, barátságos atmoszférára és a legaktuálisabb szakmai ismeretekre. A cél, hogy a résztvevők olyan új operatív megoldásokat, üzleti stratégiákat ismerjenek meg, amelyek a viharos gazdasági környezet ellenére is kiváló gazdasági eredményekhez segítik hozzá őket.

 

’A TRANSLOG a legszínvonalasabb logisztikai kongresszus Közép-és Dél-Kelet-Európában, semmilyen más rendezvényhez nem hasonlítható.’

Dusan Drabek

Business Development Manager, DB Schenker

 

Néhány héttel a rendezvény előtt válik a résztvevők számára elérhetővé a TEG Meeting Scheduler weboldala, lehetőséget biztosítva az üzleti találkozók előzetes leegyeztetésére. A könnyen kezelhető és interaktív felület minden felhasználó számára lehetővé teszi egy saját, egyedi program összeállítását, ezzel elősegítve, hogy mindenki a számára a leghasznosabban tölthesse el idejét a kongresszuson.    

 

’Nincs másik hasonló formátumú rendezvény Európában. Ez a jövő!’

Robert Gerendas

CEO, Far East Land Bridge

 

A konferencia előadásain Európa elismert szaktekintélyei ejtenek szót az iparág aktuális trendjeiről, valamint nyújtanak gyakorlati tanácsokat napjaink legégetőbb szakmai kérdéseiben. A konferencia program aktualitását és magas színvonalát a Program Tanácsadó Testület biztosítja, melyhez legutóbb olyan szakemberek csatlakoztak, mint pl. Stefan Putzlocher, a Mercedes Benz Manufacturing Logisztikai Igazgatója, vagy Zoltán Gábor, a GE Healthcare Operatív- és Gyárigazgatója. .

 

’Tetszett a változatos konferenciaprogram, amelyet az ellátási lánc különböző pontjain  érintett vállalatok képviselői tettek színessé.’

András Buzinkay

Logistics Operations Manager, SEE, Unilever Switzerland

 

A magas színvonalú konferencia program mellett a rendezvény keretein belül lehetőség nyílik vezető vállalatok gyárait és logisztikai központjait testközelből megismerni. Ez alkalommal a Food&Beverage szektorban érdekeltek a dunaharaszti Coca-Cola gyárat, az autóipar iránt érdeklődők a győri Audit látogathatják meg.

Bővebb információért keresse fel a rendezvény weboldalát: www.translogconnect.eu, vagy érdeklődjön e-mailben a szervezőknél: marketing@tegevents.eu