A Coupa kapta a 2012-es TMC Labs Innovation Award díjat

SAN MATEO, Kalifornia – 2012. szeptember 8. – A TMC Costumer Magazine bejelentette, hogy a 2012-es TMC Labs Innovation Award díjat a Coupa Software, a felhő alapú költésoptimalizálás leggyorsabban növekvő képviselője nyerte el. Az elismerést a TMC, a globális, integrált médiavállalat adományozza.


 

“Nagy örömünkre szolgál, hogy a TMC ezzel a díjjal ismert el minket. Az innováció lényege az, hogy hogyan tudunk a felhasználóknak segíteni a mindennapi sikereik elérésében, és ugyanez a magyarázata a piacvezető szerepünknek is.” – mondta el Rob Bernshteyn, a Coupa vezérigazgatója. “A hagyományos vállalati szoftverek bevezetése, telepítése akár évekig is eltarthat és nehéz a használatuk. Mi arra használjuk az egyszerű, felhő alapú SaaS platformunkat (Ruby-on-Rails felhasználásával) és az Amazon EC2 platformját, hogy a vállalati alkalmazások egy új területén jelenjünk meg. Mi kényelmessé és könnyen megszokhatóvá tesszük a felhasználók számára, hogy azt szerezzék be, amit csak akarnak, a vállalatok számára pedig lehetővé tesszük, hogy akár évi 11%-os, jelentős megtakarítást érjenek el az indirekt beszerzéseik során.”

 

A Coupa Felhő alapú Költés Optimalizálási Platform egy teljesen új dimenziót nyitott a beszerzés terén azzal, hogy egy intuitív, integrált felületet biztosít a nem bérjellegű kiadások kezelésére. A Coupa egy online vásárláshoz hasonló élményt ad a felhasználóknak, a beszerzési szakembereknek pedig egy sokfunkciós csomagot, ami a következőket tartalmazza:

– E-beszerzés

– Kiadás-menedzsment

– Számlázás

– Szerződések

– RFQ (ajánlatkérések)

– Költségvetés-készítés

– Készletnyilvántartás

– Költés-analízis

“Gratulálok a Coupa-nak a 2012-es TMC Labs Innovation Award díjhoz! A Coupa Felhő alapú Költés Optimalizáló Platformját az innováció, a magas színvonal és a különleges alkalmazások miatt ismerték el, ami pozitív hatással volt a vásárló-központú technológiákra.” – mondta el Tom Keating (CTO, a TMC Labs főszerkesztője).

A Coupa bebizonyította, hogy igazán innovatív, és előnyöket tud biztosítani a vásárlói élmények ágazatban” – tette hozzá Rich Tehrani, a TMC vezérigazgatója. “Nekünk szolgál örömünkre, hogy ezt a kimagasló teljesítményt ismerhetjük el ebben az évben a TMC Labs Innovation Award díjjal.”

A TMC Labs Innovation Award díj olyan termékeket jutalmaz, amelyek innovatívak, egyedi alkalmazásokat nyújtanak és jelentősen hozzájárulnak a kommunikáció-technológia fejlődéséhez. A díjat olyan vállalatoknak adományozzák, amelyek az iparágban jelentős áttöréseket tudnak elérni.

A TMC Labs 2012 Innovation Award részleteivel a TMC CUSTOMER magazine szeptemberi számában foglalkozunk.

 

A Coupa Software-ről

A 2006-ban alapított Coupa a leggyorsabban növekvő felhő alapú költés optimalizáló szoftver-szolgáltató vállalat. 40 országban, több mint 250 vásárló használja a Coupa beszerzési szoftverét, növelve ezzel a költési hatékonyságot és akár 11%-kal csökkentve a kiadásokat. A Coupa az egyetlen szoftver, ami valós felhő alapú beszerzési alkalmazást biztosít, melynek révén a vevők gyorsan képesek eredményt produkálni és rövid idő alatt tudnak jelentős megtakarításokat elérni. További információk: http://www.coupa.com, http://www.streamline.hu/hu/coupa, vagy hívja a +36-23-804080 számot. Még több információ olvasható blogunkon: Making Cents, vagy keressen minket a “@Coupa” néven a Twitteren. 

A TMC CUSTOMER Magazine

A lap 2012 szeptemberében jelent meg először, és az iparág új, meghatározó hírforrásává vált. Emellett termékinformációkkal és olyan kommunikációs stratégiákkal szolgál, amelyek a vásárlóknak és a potenciális vevőknek szólnak. A CUSTOMER rovata, a “Target. Engage. Deliver.” összefoglalja azt, mit kell a cégeknek tenni ahhoz, hogy új vásárlókat vonzzanak, megtartsák az aktuális vevőket és ez továbbra is prioritás lesz a lapban.

A TMC-ről

A TMC egy globális, integrált médiavállalatként ünnepli a negyvenedik évfordulóját. Egy olyan vállalatként, amely segít a kliensei számára közösséget alkotni nyomtatott, személyes és online formában egyaránt. A TMC kiadványa a TMC CUSTOMER Magazine (hivatalosan Customer Interaction Solutions), az INTERNET TELEPHONY, a Next Gen Mobility és a Cloud Computing magazinok. A TMCnet.com, amit másfél millió egyéni látogató olvas minden hónapban, a kommunikációs és technológiai iparág vezető hír- és cikkforrása. A TMCemellett az ITEXO, a B2B kommunikáció világszinten is vezető szakmai eseményének létrehozója. További ágazati eseményeket is szervez, mint például a Cloud Communications Expo, a Cloud4SMB Expo, a CVx (ChannelVision Expo), a DevCon5, a HTML5 Summit, a LatinComm Conference & Expo, az M2M Evolution Conference & Expo, a Mobility Tech Conference & Expo, a MSPAlliance MSPWorld; StartupCamp; a Video World Conference & Expo, stb.

További információk a TMC-ről: www.tmcnet.com.