Segítségkérés diplomamunkához!

Kedves Kollégák!

 

Ezúton kérem segítségeteket diplomamunkám megírásához, melyet a Corvinus Egyetem Beszerzési Menedzsment képzésének lezárásaként írok. Nevem Kurali Péter, a Kraftszer Vállalkozási Kft. beszerzési vezetője vagyok. Cégünk az energetikai iparban tevékenykedő rendszer integrátor cég, mely erőművekben és ipari létesítményekben végez beruházásokat főként fővállalkozóként.


 

Diplomamunkám témája, hogy feltárjam a szállítóminősítés és szállítóértékelés kialakítása és működtetése során fellépő problémákat, mely az egyes szervezeti egységek bevonása és motiválása során merülnek fel. Továbbá olyan megoldási javaslatot próbálok kidolgozni, mely segítséget nyújthat a beszerzés területén dolgozó azon kollégáknak, akik szállítóminősítési és szállítóértékelési rendszert kívánnak vállalatuknál bevezetni.

A kérdőív kitöltésével szeretnék közelebb kerülni dolgozatomban felvetett problémák megoldásához. Természetesen a fáradozást nem kérem „ingyen”, a válaszadók között a kutatás eredményét szeretném megosztani, hiszen biztos vagyok benne, hogy egy izgalmas témát boncolgatok.

 

Ide kattintva érhető el a kérdőív:

http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/580682566/1/

 

Köszönettel:

Kurali Péter

- H I R D E T É S -