Árral szemben? Vagy szemben az árral?

Ez a kérdés merült fel november 14-én tartott klubnapunkon, melynek témája a költséghatékonyság a beszállítókkal folytatott árversenyben Online aukciós technológia alkalmazásával volt.

A témát az Auctor.hu Kft. szolgáltatta, együttműködve partnerükkel, a TriGránit Management Zrt-vel. Az Auctor.hu Kft.-t az ügyvezető, Pál Ferenc képviselte. Cégük 5 éve működik az e-commerce, e-business területén, és 10 éves tapasztalattal rendelkeznek online aukcióztatás terén. A TriGránit Management Zrt.-től Rajnai György gazdasági vezető és Dr. Münnich János Beruházási és Beszerzési igazgató tartottak előadást.

Elsőként Pál Ferenc beszélt röviden az Auctor.hu Kft. megalakulásáról, majd Rajnai György vette át a szót és a TriGránit Zrt. tulajdonosi stratégiáját ismertette, annak gazdasági eredményét szemléltette. Ezután Pál Ferenc kérte vissza a szót és felvázolta a jelenlevőkkel, hogy hogyan működik az online aukcióztatás, melyek a legnagyobb előnyei és általában milyen pozitív eredményeket hoz ez a módszer a beszállítók versenyeztetése során. Az előadások sorát Dr. Münnich János zárta, aki arról beszélt, hogy hogyan és miért az Auctor.hu Kft.-t választották az összes szolgáltató közül. Ismertette tendereztetési gyakorlatukat, mely beszerzéseket végzik online aukcióztatás során, és hogy milyen módon alakulnak az árszintek. Továbbá számadatokkal is szemléltette, hogy online aukció használatával milyen megtakarítások érhetők el egy vállalat számára.

Az előadásokat kérdések követték, melyekre mindhárom vendég készségesen, szakmai tudásukat bizonyítva kielégítő válaszokat adtak, majd a rendezvény átalakult kötetlen beszélgetéssé.

 

Amennyiben decemberben szeretne Ön is részese lenni Klubnapunknak, ahol

a 2013-as Logisztikai Évkönyvet mutatjuk be,

 nem kell mást tennie, mint regisztrálni az alábbi linken:

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGRPVC1EMlVxVWJNbDk4MjhHanBwT0E6MQ