Felelősség Klub rendezvény: Big is beautiful – small is even more

Az MLBKT Felelősség Klubja április 3-án tartja következő ülését. Vendégünk lesz ifj. Chikán Attila, az ALTEO Energiaszolgáltató Nyrt. vezérigazgatója. Az előadást követően kiscsoportos beszélgetésre várjuk a résztvevőket.

Téma

Big is beautiful – small is even more

Gazdaságos üzemméret és testre szabott szolgáltatások a magyar energiatermelési stratégiában.

Az energetikai ipar kapcsán markánsan vetődik fel a fenntarthatóság mindhárom, gazdasági, társadalmi és környezeti aspektusa is. Az ellátási és költséggazdálkodási szempontok széles körű előtérbe kerülése a közbeszédben pedig nem csak rövid távú válaszokat, hanem a hosszú távú stratégia átgondolását is igényli, (gazdaság)politikai, vállalati és kommunikációs szinten is. Ifj. Chikán Attila előadásában bemutatja, hogyan alakulhat a magyar energiastratégia ezen szempontok hangsúlyosabbá válásával, rámutatva a beszerzési, logisztikai szempontokra is.

Az előadóról

Ifj. Chikán Attila – vállalatvezető, befektetési szakember, energetikai szakértő. Az ALTEO Energiaszolgáltató Nyrt. vezérigazgatója, a megújuló energetikai iparág meghatározó képviselője. Szuverén gondolkodó, a társadalomért és a környezetért felelősséget érző értelmiségi. Blogja, a Chikansplanet rendszeresen szerepel az Index címlapján.

Információk

Időpont

2013. április 3., szerda, 14-17 óra

Helyszín

Kinnarps rendezvényterem
1133 Budapest, Váci út 92.

Program

14.00-14:30 Bevezető előadás

14:30-14:50 Kávészünet, kapcsolatépítés

14:50-16:50 Kiscsoportos beszélgetések a résztvevőkkel és szakértőkkel négy asztalnál, négy témában.


Részvételi feltételek és jelentkezés

A részvétel az MLBKT tagok számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Maximális létszám 50 fő, a jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében fogadjuk. Nem MLBKT tagok számára a részvételi díj 10.000 Ft+áfa/fő. Jelentkezni az űrlapon keresztül lehet 2013. április 2-ig. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk fogadni. Költségmentes lemondásra szintén április 2-ig van lehetőség (írásban a rendezveny@logisztika.hu címen), ezt követően a részvételi díjat ki kell egyenlíteni. A részvételi díjat az esemény előtt az MLBKT bankszámlájára kérjük átutalni. Számlaszám: K&H Bank 10200823-22223876-00000000

 

HirdetésBeszerzői Bár 4.0 Budapest, 2022.10.13.