A Waberer’s 600 új vontató beszerzéséről döntött

A Waberer's International Zrt.600 új DAF nyerges vontatóval frissíti flottáját – közölte a cég szerdán az MTI-vel abból az alkalomból, hogy az első 250 járművet Eindhovenben, a DAF európai központjában Ron Bonsen, a DAF igazgatóságának kereskedelemért felelős tagja adta át Wáberer György elnök-vezérigazgatónak.

A megrendelt 450 nagyteljesítményű, és a 150 közepes hatótávolságú fuvarozásra optimalizált vontató mintegy harmada a legújabb Euro 6-os modell; utóbbiakat a jövő év első felében szállítja a gyár. 
 
Valamennyi nyerges vontatóban környezetkímélő Euro 5 EEV, illetve Euro 6 besorolású motor lesz.
 
"Nemzetközi piacokon elért sikereinket annak köszönhetjük, hogy megrendelőinknek a legnagyobb megbízhatóságot a legkedvezőbb díjak mellett biztosítjuk – idézi a közlemény Wáberer Györgyöt, a cég elnök-vezérigazgatóját. 
 
"A társaság fejlődésének legfőbb motorja a működés hatékonyságának további javítása, amelyet a fiatal, átlagosan 2 éves fuvareszköz állomány gazdaságos üzemelése támogat. Ez pedig sok egyéb intézkedés mellett elengedhetetlen ahhoz, hogy a Waberer's a megrendelők logisztikai költségeit a versenytársakhoz képest nagyobb arányban csökkentse a nemzetközi fuvarpiacon. 2014-ben értékesítési árbevételünk kétszámjegyű növekedésére számítunk" – idézte a közlemény  Wáberer Györgyöt.
 
(MTI – mti.hu, 2013.12.04
Hirdetés