Fókuszban a vállalati költség- és kockázatcsökkentés – Június 5.

A vállalati pénzügyekben nem szabad hibázni, hiszen a nehezen megszerzett profit múlhat egy-egy rossz döntésen. Érdemes tehát az összes lényeges információt begyűjteni a felvetődő költségekről és a lehetséges kockázatokról. 

Jó döntést hozni pedig sosem késő: mivel a cégek számára optimalizált banki és biztosítási szolgáltatások piaca is rengeteget fejlődött az utóbbi időben, elképzelhető, hogy eljött a váltás ideje. Egy megfelelő számú ingyenes utalást lehetővé tevő bankszámlacsomag kiválasztásával például évente akár százezreket is megtakaríthat a vállalat. Változtak a törvények is: az idei év tavaszától a vezetők bizonyos esetekben saját vagyonukkal is felelnek a cégért – a legújabb D&O biztosítások pedig ezeket a kockázatokat minimalizálják.

Ezúton szeretnénk figyelmükbe ajánlani a Menedzserképző Központ III. Pénzügyi Konferenciáját, melyen az előadók sorra veszik majd a legújabb költség- és kockázatcsökkentő lehetőségeket. Az esemény 2014. június 5-én (csütörtök), Budapesten, a Danubius Hotel Gellértben kerül megrendezésre. 

A konferencián többek között az alábbi témákról lesz szó:

Legyünk tisztában pénzügyeinkkel, mielőtt másra bízzuk! – A portfoliókezelés és vagyongazdálkodás alapjai

Költségcsökkentő banki megoldások

Terítéken a hitelezés – mese vagy valóság? Hitelezés az új Polgári Törvénykönyv tükrében; hitelprogramok a termelői és szolgáltatói szektorban; az MNB Növekedési Hitelprogramja; a Széchenyi Kártya; pályázat – önrész hitelből?

A portfólió, ami cégéletet menthet – vállalkozási biztosítások

■ Vezető tisztségviselők felelősségbiztosítása – hogyan ne veszíthessem el magánvagyonomat cégvezetőként az új Ptk. hatályba lépésével?

■ Bond biztosítás – vállalhatja-e egy cég helyett a pénzügyi veszteséget egy biztosító?

 
A részvételi díj a beszerzés.hu olvasói, partnerei részére kedvezménnyel, 19 000 Ft + áfa összegbe kerül. /A feltüntetett engedményen felül további kedvezmény nem vehető igénybe. A díj tartalmazza a vendéglátást, a szervező a vendégek részére térítésmentes parkolást biztosít./
 
A konferenciáról bővebben a szervező honlapján olvashat, a kedvezményes regisztrációra az alábbi hivatkozáson van lehetőség:
 

Hirdetés