Chikán Attila nemzetközi kitüntetést kapott

Chikán Attila, a Budapesti Corvinus Egyetem professzora, az MLBKT elnöke kapta meg a világon elsőként az IPSERA életműdíját.

Az IPSERA, a beszerzés és az ellátás gazdaságtanának nemzetközi tudományos szervezete. A díjat a szervezet éves konferenciáján, március 31-én Amszterdamban vette át Chikán Attila.

Az IPSERA globálisan vezető szerepet játszik a beszerzéssel és az ellátással kapcsolatos kutatás és oktatás fejlesztésében. Chikán professzor az ezeken a területeken elért kiemelkedő eredményeiért kapta a díjat, egyebek mellett az 1997 óta évente megrendezett doktoranduszok számára meghirdetett salzburgi nyári egyetemek szakmai és szervezeti irányításáért.

Hirdetés

Szívből gratulálunk Chikán Attila professzor úrnak. 

Forrás: MLBKT, 2015.04.01.

Az MLBKT (Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság) azoknak az ellátási lánc menedzsmenttel foglalkozó szakembereknek a közössége, akik hatékony, fenntartható és etikus ellátási láncokat hoznak létre és működtetnek. Feladatunk, hogy tevékenységünkkel hozzájáruljunk ahhoz, hogy a globális és helyi ellátási láncok ne sodorják veszélybe bolygónk és a következő nemzedékek jövőjét.