Beszerzés 2016 – A beszerzési folyamatok újragondolása – Április 6-7

Amit a beszerző megtakarít, az az összeg felhasználható másra! Ezzel a mondattal talán kivétel nélkül minden beszerző egyetért. De így gondolja-e ezt a vállalat többi részlege, osztálya és a vezetők is?


Időről időre felmerül kérdésként vállalati oldalról a beszerzések kapcsán, hogy centralizáljunk, vagy decentralizáljunk? Ilyenkor a lokális, regionális és globális érdekek akár nagymértékben is ütközhetnek a vállalat egészét tekintve. De vajon miként hangolja össze a cégen belül a különböző érdekeket a vállalat és hogyan működnek együtt a beszerzési területek, hogy csökkentsék a költségeket?

A fenti témakörökre reagálva kíván választ és megoldást adni az IIR Magyarország éves Beszerzés 2016 konferenciája, amely április 6-7-én kerül megrendezésre. 

Az idei rendezvényen mindezek mellett a szakemberek kitérnek a „hagyományosabb” beszerzési témákra is. A beszállítói értékelés, a szállítói minősítés és a beszállítói fejlesztés mellett megválaszolásra kerül az is, hogy a beszállítók hogyan látják a pályáztatást a „másik oldalról”. Az előadók ismertetik, hogy miként lehet a beszerzési folyamat egyes részeit, vagy egészét IT oldalról támogatni, továbbá a részvevők választ kaphatnak az utánpótlást érintő kérdésekre, arra is, hogy „Miért nem találnak beszerzőt a beszerzők?”. Többek között ezeket a megváltozott környezeti és gazdasági viszonyokat veszi sorra a rendezvény vállalati esettanulmányok hatósági, hivatali, szolgáltatói előadások által választ keresve a fent említettekre.

Fókusztémáink között szerepel továbbá a jog és beszerzés kapcsolata a beszerzési folyamat egészében, az új közbeszerzési jogszabályi környezet, információs technológiai forradalom – digitalizáció a beszerzésben.

A konferencián a következő cégek szakemberei előadásait hallhatják a jelenlévők: Borsodi Sörgyár Kft., DOQSYS Business Solutions, IseeQ, KNORR-BREMSE Fékrendszerek Kft., MÁV-START Zrt., MTA KRTK Világgazdasági Intézet, OEM Group Inc., London, Raiffeisen Bank INTERNATIONAL AG, Scitec Kft. Scitec Nutrition, Tesco Global Áruházak Zrt., és a Vodafone Magyarország Zrt.

A rendezvény alkalmával kellemes kikapcsolódásként a résztvevők megismerkedhetnek a Nissan Leaf, tisztán elektromos autó modellel is, melyet a konferencia során tesztvezetés alkalmával próbálhatják ki résztvevőink.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a szakmai konferencia, látogasson el az IIR Magyarország weboldalára, ahol részletes információt kaphat a részletes programról és a jelentkezés módjáról.

A részletes programismertető megtekintéséhez kérjük, hogy kattintson ide! >>

 

 

- H I R D E T É S -