Source-to-Pay Workshop a Boscolo Hotel-ban – 2016.03.10.

“To cloud or not to cloud?” A HOA és a DOQSYS szeretettel várja az ingyenes SOURCE-TO-PAY Workshopon.

A Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség (HOA) és a DOQSYS Business Solutions együttműködésével megrendezésre kerülő Source-to-Pay Workshop szeretettel várja a téma iránt érdeklődő felelős vezetőket.

Napjainkban a komplex versenykörnyezetben való életben maradás elengedhetetlen feltétele a költségek csökkentésével elért hatékony működés. Minél nagyobb azonban egy szervezet, annál nagyobb kihívást jelent számára a beszerzési és szállítói számlakezelési folyamatok optimális működtetése, a tranzakciós- és folyamatköltségek alacsony szinten tartása, valamint az ezen a területen dolgozó kollégák munkájának hatékony szervezése.

Minden bizonnyal Ön is tapasztalja, hogy egy hagyományos ERP önmagában nem képes ezt a feladatot ellátni, a beszerzési és pénzügyi terület egymásrautaltsága révén pedig egyre szorosabb együttműködést kíván.

Vegyen részt az előkelő budapesti Boscolo Hotel*****-ban megrendezésre kerülő rendezvényen egy kellemes reggeli mellett olyan szakemberek körében, akik nap mint nap hasonló problémákkal szembesülnek, mint Ön!

Hallgassa meg a legújabb trendeket és technológiákat a S2P folyamatok automatizálásában és ossza meg véleményét a témáról!

Dátum: 2016.03.10. – 08:30 – 12:00

Helyszín: Boscolo Hotel Budapest***** 1073 Budapest, Erzsébet krt. 9.

Parkolás: A szálloda vendégek számára fenntartott mélygarázsában díjmentes.

Részvétel: A részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Megjegyzés: Az előadás nyelve angol.

A program részletes leírásának megtekintésére, valamint a jelentkezésre  az alábbi linkre kattintva nyílik lehetősége:

>> www.doqsys.hu/s2pworkshop <<

 

doqsys logo 1