Beszerzés 2016 – DOQSYS Kft. és a Source-to-Pay automatizálás

A DOQSYS Business Solutions – a Source-to-Pay automatizálás szakértője – szakmai támogató partnerként vett részt az IIR által április 6-7-én megrendezett 2016-os Beszerzői konferencián.

Gergely Ákos a cég ügyvezető igazgatója több mint 10 éves tapasztalatát osztotta meg a beszerzéstől a szállítói számla kifizetéséig tartó folyamatok korszerű és hatékony kezeléséről, amely megoldások egyaránt jelentős megtakarításokat generálhatnak a kisvállalatoktól kezdve a legnagyobb mamutvállalatok életében is.

Neves beszerző kollégák társaságában egy kerekasztal beszélgetés formájában mutatták be továbbá a szolgáltatásbeszerzés nehézségeit, illetve azon gyakorlatokat és „best-practice” megoldásokat, amelyekkel transzparenssé tehető a beszerzés és kimutathatóvá válnak a költések és megtakarítások.

A konferencia célja nem csupán az általános beszerzői feladatok górcső alá vétele hanem, hanem a beszerzői felelősségvállalásnak, a szállítófejlesztés módszertanának és a szállítókkal való stratégiai kapcsolatok erősítésére szolgáló eszközök megvitatása.

Ezen komplex, „faltól-falig” tartó megoldásokról a továbbiakban itt olvashat: www.doqsys.hu