Ipar 4.0 – ütemadó változások a logisztikában és a beszerzésben

2016. november 9-11. között tartja a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság 24. éves kongresszusát „Ütemváltás – Ipar 4.0 a logisztikában és a beszerzésben” címmel.

Ebben az évben a fókuszban az „Ipar 4.0” néven köztudatba került ipari digitalizáció áll. A logisztikában már megjelent vagy várható hatások mellett, kiemelten keresik a szervezők a választ arra, hogy miként kapcsolódik be ebbe a kérdésbe maga az ember. Milyen új képességekkel, attitűddel kell rendelkeznie a munkavállalóknak, hogyan tudnak felkészülten szembenézni a hihetetlenül gyorsan változó környezeti kihívásokkal.

A plenáris előadók az Irinyi terv és az Ipar 4.0 kapcsolatáról, a munkaerő-piac helyzetéről, a logisztika formálódó jövőjéről adnak áttekintést, de kitekintenek az európai migrációra és a résztvevők megismerhetik az olimpiai felkészülés tanulságait is, amelyek az üzleti világban is alkalmazhatóak.

Az Iparágak és legjobb beszerzési gyakorlataik szekciójában érdeklődésre tartanak számot az alábbi témák:

  • Extrémitásokról, normalitásokról beszél gyógyszeripari beszerzésekben Ádámku Miklós a Richtertől.
  • Ábrahám Péter a Bonafarmtól bemutatja, hogy mennyire más a beszerzés a mezőgazdaságban.
  • Amikor az indirekt beszerzés direktté válik  – a folyamatot Ádám László mondja el a K2 Procurement Competence Center Kft.-től.

A kongresszus három napján 3 plenáris ülésen, 18 különböző témájú szekcióban, 60 előadó osztja meg tudását a hazai beszerzési, logisztikai és készletezési szakma jelenlévő képviselőivel. 20 kiállító a legújabb technológiai, műszaki és menedzsment megoldásokat mutatja be a látogatóknak.

Nem utolsó sorban ez a három nap a kapcsolatok megerősítéséről, új kapcsolatok kialakításáról és a kellemes hangulatban töltött szellemi és lelki feltöltődésről szól!

A beszerzés.hu idén is a kongresszus médiapartnereként támogatja az eseményt.

A rendezvénnyel kapcsolatban bővebb információkért látogasson el a kongresszus honlapjára. »

- H I R D E T É S -