Ütemváltás a beszerzésben is – az MLBKT 24. kongresszusa

2016. november 9-11. között tartja a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság 24. éves kongresszusát „Ütemváltás – Ipar 4.0 a logisztikában és a beszerzésben” címmel.

Az MLBKT kongresszusainak hagyományosan igényes és érdekfeszítő előadásait a beszerzési szakma jeles képviselői adták az elmúlt években is. Most sem lesz ez másképpen. A szekciók és azon belül a programok a beszerzes.hu közössége számára is megannyi újdonságot, jó gyakorlatot kínálnak. Csak néhány ezek közül.

November 9-én szerdán, a Hallgatói Konferencia keretében kötetlen beszélgetésekre kerül sor egyetemi hallgatók és vállalati szakemberek között. A beszerzési területet Giltán Tivadar (Allianz Hungária Zrt.) és Molnár Katalin (Béres Gyógyszergyár Zrt.) képviseli.

November 10-én, csütörtökön, a reggeli beszerzési témákat követően az „Új szelek ideje” szekciót Gábor Zsolt (ProcurCon Kft.) moderálja. A témák:

  • Werle Zoltán (IFUA Horváth & Partners) a Big Data és az Ipar 4.0 beszerzők számára biztosított lehetőségeiről beszél.
  • Mit használ egy szolgáltató a kibővült információs forrásokból? Érzékelhető a beszerzők nagyobb felkészültsége? – ezt a kérdéskört járja körbe Ruzsinszki Tibor (STRABAG Property and Facility Services Zrt.)
  • A délelőtti szekciót pódium beszélgetés zárja az előadókkal a fenti témákhoz szervesen kapcsolódva, Ipar 4.0 – ez a jövő a beszerzésben, vagy a humán oldal nem kiiktatható? címmel.

A kongresszus a beszerzők számára is kiváló lehetőség kapcsolatrendszerük erősítésére, továbbépítésére, az előadások, beszélgetések új ismeretek megszerzésére adnak lehetőséget.

További információk az MLBKT 24. kongresszusáról » 

- H I R D E T É S -