Német, osztrák, cseh, lengyel, szlovák és magyar beszerzési szakemberek találkoznak Somorján, a Mercateo által szervezett Közép-kelet-európai e-Beszerzési Csúcstalálkozón. A prémium minőségű helyszínen négy nyelven szinkrontolmácsolást és kapcsolatépítési, kikapcsolódási lehetőségeket is biztosítanak a szervezők.

Közép-kelet-európai e-Beszerzési Csúcstalálkozó bannerA rendezvény fő témái lesznek:

  • Dilemmák: Tényleg jó az e-beszerzés?
  • Folyamatköltségek – meghatározhatóak egyáltalán?
  • Gyakorlati beszámoló – Az elmúlt 5 év e-beszerzési kihívásai
  • Key Procurement Challenges – development priorities and challenges
  • Maverick buying és a beszerzési folyamatköltségek csökkentése
  • Modern trendek a beszerzésben
  • eProcurement – a siker kulcsa a 4.0 beszerzéshez

A Magyarországról érkező előadók között lesz például dr. Bod Péter Ákos, a Magyar Nemzeti Bank volt elnöke, Werle Zoltán, a Horváth & Partners, vezető tanácsadója és Hackenberger Erika, az IT-Services Hungary (T-Systems) beszerzési igazgatója.

A nemzetközi színtérről a KPMG, a BME – Federal Association for SCM, Procurement and Logistics, a Zelmer-BSH és az innogy tapasztalt szakértői osztják meg a közönséggel az e-beszerzés aktuális kihívásaival kapcsolatos trendeket és legjobb gyakorlatokat.

Fókuszban a beszerzés folyamatköltségei

A találkozón bemutatkozik a szervező Mercateo is. A cég e-procurement szolgáltatásaival – katalógus hosting, interfészes rendelések, illetve engedélyezési workflow – segít optimalizálni ügyfelei beszerzési folyamatait, valamint csökkenteni a folyamatköltségeket.

A Mercateot olyan nagyvállalalatok használják napi működésükben, mint a Bosch csoport, a Cemex vagy a Deutsche Telekom, a cég mindemellett számos kis- és középvállalkozás beszerzését is támogatja.

Közép-kelet-európai e-Beszerzési Csúcstalálkozó banner

A Mercateo 14 országban van jelen, 400-nál több munkavállalóval. Európában több mint 50 millió, Magyarországon pedig 3,7 millió árucikket kínálnak. A Mercateótól megrendelhetünk szinte mindent, amire egy cégnek szüksége lehet: a tűzőgéptől kezdve a számítógépeken, kábeleken át az ütvefúróig. A cég árbevétele 2016-ban 230 millió euró volt.

Részletes program, jelentkezési információk »