Hello Eventként folytatja a Confhotel Event

Megváltozott tulajdonosi struktúrával, új névvel és arculattal, kibővült szolgáltatásokkal működik tovább az ügynökség.

17. születésnapján nevet vált a több mint egy milliárdos árbevételű rendezvényszervező cég. A névváltással párhuzamosan növelte tulajdonrészét a ügynökséget is tulajdonló cégcsoportban Erdős Ákos.

A MICE piacon erős márkanévvel rendelkező Confhotel új névvel, valamint új, a korábbitól erőteljesen különböző arculattal folytatja munkáját.

A váltást leginkább az elmúlt egy-két évben tapasztalható, rendezvényszervezői és megrendelői oldalon is jelentkező attitűdváltás, a rendezvényszervező cégek feladatainak kiszélesedése és a vállalati kommunikációs célokhoz való egyre szorosabb kapcsolódása indokolta.

A Hello Event a klasszikus rendezvényszervezésen túl tehát, adott márkához- vagy céges rendezvényhez kapcsolódó kommunikációs feladatok ellátásában is részt vállal.

A cég új arculatának megtervezésekor az elsődleges és legfontosabb cél az volt, hogy ne a Confhotel „átcsomagolásának” gondolják az ügyfelek a váltást, hanem érzékeljék a teljes megújulást, a merészebb irányokat, a bátor újításokat.