Van egy nagyszerű hírünk: novemberben MLBKT kongresszus!

Tudta, hogy az év legnagyobb logisztikai konferenciáját az MLBKT szervezi?

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság azoknak az ellátási lánc menedzsmenttel foglalkozó szakembereknek a közössége, akik hatékony, fenntartható és etikus ellátási láncokat hoznak létre és működtetnek. A szervezet az általa képviselt szakterületeken kompetenciaközpontként működik. Ennek köszönhetően évről évre kiemelkedő színvonalon rendezi meg az iparág legjelentősebb eseményét, az MLBKT kongresszust. Az idén november 15. és 17. között immár 25. alkalommal találkozik a szakma Siófokon.

Hirdetés

Beszerzéssel foglalkozó szakemberek számára kihagyhatatlan!

A különféle iparágak beszerzési szakértői izgalmas előadások és interaktív workshopok keretében járják körül a szakma legégetőbb kérdéseit. Kellner Mária, a Béres Gyógyszergyár Zrt. ellátási lánc igazgatója például a gyógyszeripari direkt beszerzés piruláit fogja ismertetni. Előadásában többek között szó lesz a szabályozott rendszerek, az összekapcsolt ellátási hálózatok, a beszállítófejlesztések, valamint a stratégia partnerség szerepéről.

A negyedik ipari forradalom a beszerzésben is új módszerek alkalmazását teszi lehetővé, mi több szükségessé. Werle Zoltán, az IFUA Horváth & Partners Kft. vezető tanácsadója segítségével a résztvevők megismerhetik a beszerzés 4.0 kihívásait és az azokra adott gyakorlati válaszokat. Gulyás János, a Südy Consulting tanácsadási üzletág vezetője pedig betekintést nyújt abba, hogy a beszállító hogyan használja ki a kiírás hibáit az aukciók és a tenderek során, és hogyan próbál információt gyűjteni a piacról és a konkurenciáról.

S milyen előnyök várnak még látogatókra?

  • Kihagyhatatlan networking lehetőségek: itt megtalálhatja leendő partnerét, vagy akár munkatársát is. A kongresszuson ugyanis a szakma találkozik a szakmával!
  • Megismerkedhet a legtehetségesebb beszerzővel, aki az Év Beszerzési Menedzsereként mutatkozik be ünnepélyes keretek között.
  • Megmérettetheti magát egy háromnapos üzleti szimulációs játék segítségével, amely kiváló alkalmat biztosít arra, hogy tanuljon a konkurenseitől, partnereitől.

Ne szalassza el ezt a remek lehetőséget! Biztosítsa be a helyét még ma: regisztráljon a kongresszus.logisztika.hu oldalon!