Miért nem adják oda a SpinaliS-t próba nélkül?

Mi az a SpinaliS? Egy remek, az egészséges testtartás megőrzését biztosító irodai szék. És miért nem adják szívesen oda csak úgy? Mert az alkalmazott aktív ülés technológia annyira más, hogy nem árt felkészülnünk erre az élményre. A megoldás pedig az ingyenes egy hetes próbaidő. Partnerünk írása ezt a járja körbe. (Szponzorált tartalom)

Nyomós oka van annak, hogy a SpinaliS-t nem szívesen adják oda “csak úgy”. Amikor arról írunk, hogy az aktív ülés minőségében más, mint egy hagyományos széken való lassú haldoklás, akkor nem a levegőbe beszélünk, ennek viszont vannak következményei arra nézve is, hogyan szeretünk neked SpinaliS-t adni.

Elmesélünk egy történetet…

Ezt valójában ti írtátok, mi csak lejegyezzük, hogy elmondhassuk, miért tartjuk fontosnak a te egészségedet.

“Az első hét pokoli volt, olyan helyeken is fájtam, ahol azt sem tudtam, hogy izmaim vannak… Vissza akartam adni a SpinaliS-t azonnal…”

Dóra szájából szó szerint hangzottak el ezek a mondatok. Ma már persze boldog SpinaliS-tulajdonos, de vajon miért volt ennyire negatív a véleménye az elején?

Azért, mert nem tartotta be a hosszászokási időszakot. Erről senki sem tehet, a véletlen hozta úgy, hogy Dóra egy ismerősétől kapott kölcsön egy SpinaliS Ergonomic széket, és nem tudta, hogy az aktív ülés mit jelent valójában. Emiatt rögtön napi 8-10 órákat ült rajta, erre pedig a teste nem volt felkészülve.

Miért, miben más az aktív ülés?

Pontokba szedve foglaljuk össze számodra, miért radikális váltás egy SpinaliS a hagyományos székek után:

  • az aktív ülés során az ülőlap 100%-ban követi a mozgásodat, a medencéd mozgását is!
  • emiatt aztán a gerincoszlopod nem hajlik a deréktáji szakaszon, nem kopik ki és elkerülhető a gerincsérv is;
  • az aktív ülés a törzsizmaidat fogja visszaerősíteni: azokat az izmokat, amiket nem használtál kb. 7 éves korod óta, de amiknek a gerincedet kellene tartaniuk;
  • a törzsizomzat visszaerősítését fokozatosan kell végezni, de az eredmény bámulatos lesz!

Dórának, miután kapcsolatba került velünk, a következőt tanácsoltuk: egy hétre tegye félre a SpinaliS-t és hagyja, hogy izomfájdalmai elmúljanak. Egy hét elteltével azonban lassan kezdje el újra használni: első nap csak 1-2 órát, majd 2-3-at, 4-et, és így tovább, míg a hét végére eljut a 8 órához is.

Mi történt ezt követően?

“Bámulatos, hogy pusztán a helyes használatba vételen múlik a hatékonyság. Ma már nem is tudnék SpinaliS nélkül dolgozni!”

Az egészség valójában nem egyszerű, mi sem állítjuk ezt soha

Az egészséges ülésre vannak brilliáns megoldások, ilyen a SpinaliS is, azt azonban sosem mondanánk, hogy az egészség kérdésköre egyszerű.

Mint az életben minden dolog, úgy az aktív ülés is a részleteken múlik, jelen esetben pedig azon, hogy

  • helyesen vedd használatba a SpinaliS-t,
  • adj időt a testednek hozzászokni az új élményhez
  • ne ijedj meg, ha az elején izomlázat okoz – ebből érzed, hogy más!

És hogy mi hogyan tudunk hozzájárulni ehhez?

Ingyen jár az egy hetes helyszíni próba minden SpinaliS-hoz

Pontosan az egy hetes hozzászokási időszak miatt, és mert 100%-ban hiszünk az aktív ülésben, egy hétre akár irodádba, akár otthonodba is kivisszük a választott SpinaliS modellt, hogy saját magad is letesztelhesd.

Annyit kérünk csupán, hogy folyamatosan vedd birtokba és adj időt a testednek arra, hogy az eddigi tespedt, gyilkos ülésformából visszakapcsolódhasson az aktív, természetes ülés világába.

De melyik SpinaliS-t próbáljam ki?

A kérdést egyszerűen eldöntheted: bemutatótermünkben megnézheted, kipróbálhatod a SpinaliS modelleket, és kiválaszthatod a próbára kért darabokat is.

Ha már most pontosan tudod, melyikre vágysz, akkor kínálatunkból kiválasztva a “Próbaszéket kérek” gombbal igényelheted, vagy a 06-1-272-0480-as számon is felveheted velünk a kapcsolatot.

Szeretnénk egyszer a Te véleményedet is tolmácsolni, ezért reméljük, mielőbb teszel egy próbát a SpinaliS-al.

Szponzorált tartalom