Irodai szék élethosszig tartó garanciával

Élethosszig tartó garanciával ritkán találkozik az ember – és még inkább, ha irodai székről van szó. Hogy ez a szék a munkatársak egészségét is biztosítja, egészen kivételessé teszi ezt az ajánlatot. Ha érdeklik a részletek, olvassa el partnerünk ajánlatát. (Szponzorált tartalom)

El tudod képzelni, hogy székeidet nemcsak pár évre vásárolod, hanem örökre? Most pontosan ezt kapod. A SpinaliS szék boldoggá és egészségessé teszi munkatársaidat, mi pedig ezt élethosszig tartó garanciával adjuk neked.

Élettartam-garancia

Hiszünk benne, hogy a szék, amit ma veszel, jó lesz holnap, sőt jó lesz 10 és 20 év múlva is. Hiszünk továbbá abban, hogy a jó választás egy életre szól, és gazdaságos a cégednek.

Szeretnénk ezt a hitünket bizonyossággá tenni számodra, ezért SpinaliS székeidre mostantól élettartam-garancia jár.

Az igazi kérdés az, hogy mit kell tenned, hogy kihasználhasd a SpinaliS székek kiemelkedő egészségmegőrző funkcióit és élettartam-garanciájukat?

Előnyök a kollégáknak és a cégnek

KOLLEGÁID

  • derékfájásról mentesen, hatékonyan dolgoznak majd;
  • kevesebb betegszabadságot kell kivenniük mozgásszervi okokból;
  • az ország legjobb székein ülhetnek munka közben;
  • érzik, hogy megbecsülöd a munkájukat;
  • tartós és biztonságos munkaeszközzel segíted őket.
CÉGED

  • kevesebb munkaerőtől esik el betegszabadság miatt;
  • kevesebb táppénzt fog kifizetni;
  • versenyelőny a munkaerő megtartásában: dolgozóidnak a legjobb székeket adhatod;
  • pénzt spórol a munkaerő-fluktuáció csökkentésével;
  • időt és pénzt takarít meg: soha többet nem kell széket venned.

Ingyenes próba – akár egy hétre

Hiszünk a SpinaliS székek tudásában, ezért egy hétre mindenféle kötelezettségektől mentes próbát biztosítunk saját munkakörnyezetedben. A széket mi hozzuk és visszük, a tesztidőszak alatt pedig folyamatosan támogatást nyújtunk hozzá, így nem pazarlod munkatársaid munkaidejét.

Szinte bármelyik SpinaliS modellünket kérheted próbára. Mindössze annyi a dolgod, hogy az Irodabutik SpinaliS kínálatából kiválasztod a számodra vagy kollegáid számára legjobban tetsző modelleket, és a zöld Próbaszéket kérek gombra kattintasz. Adataid megadása után csapatunk felveszik veled a kapcsolatot, és egyeztettek arról, számotokra mikor a legjobb a próba. Akár egy hétre is nálatok hagyjuk a székeket, hogy mindenkinek legyen ideje megnézni őket.

Telefonszámunk: 36-1-272-0480 – Várunk szaküzletünkben is!

Ha nektek kényelmesebb, felkereshettek minket szaküzletünkben, ahol egyszerre több SpinaliS széket is kipróbálhattok. Gyertek el hozzánk, tapasztalt kollegáink segítenek majd nektek.

Minden hétköznap 10 és 18 óra között várunk az egészséges székek birodalmában, a 1138 Budapest, Szekszárdi utca 13.-ban egy tartalmas beszélgetésre és székpróbára. Az Irodabutik 1989 óta gyűjti a tapasztalatait, amiket szívesen megosztunk veletek is.

Irodabutik

Hirdetés