Takarítás? Nem probléma!

2018. október 5-6-án a HUNGEXPO B pavilonban kerül sor a Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség (MATISZ) szakkiállítására, a Budapest Cleaning Show-ra. Egy helyen gyártók, forgalmazók és szolgáltatók, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb partnert, beszállítót. Látványos bemutatókkal, versenyekkel, szakmai beszélgetésekkel várjuk az érdeklődőket!

A takarítás sok helyen nehezen megoldható feladatnak számít. Elsőre gyakran nehéz megtalálni a megfelelő szolgáltatót vagy eszközt, miközben kiderülhet, hogy hatékonyabb technológia, alacsonyabb költségű megoldás is létezik a piacon.

A Budapest Cleaning Show egyedülálló szakkiállítás Magyarországon. Több mint 40 kiállító mutatja be gépeit, eszközeit, kezelőszereit vagy szolgáltatását a közönségnek. Két napig egy helyen megtalálható minden, amit a 21. században a takarításról tudni érdemes. Így mindenki megtalálhatja a megoldást a saját működési területén jelentkező problémákra.

Új piaci szereplőkkel ismerkedhetnek meg az ide látogatók, összehasonlíthatják az árakat, a hatékonyságot. Kérdezhetnek, tájékozódhatnak. A Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség (MATISZ) standján megtalálhatják azokat a független tisztítás-technológiai szakértőket, akik segíthetnek a különböző szakmai szempontok mérlegelésében, új szolgáltató keresésben, de akár egy beszerzés kiírásában is.

A szakkiállításon a standok megtekintésén túl is számos program várja Önöket. A Technológiai Bemutatótéren robotizált takarítógépeket, elektronikával támogatott eszközöket, megoldásokat láthatnak. Lesz szakmai verseny is, ahol a nevező cégek munkatársai összemérhetik szaktudásukat, képességeiket.

A Szakmai Fórumon interaktív módon egy-egy érdekes témát, égető problémát járnak körül az adott szakterület képviselőinek segítségével a résztvevők. A rendezvény két napján többek között a tisztítás-technológiai piac fejlődésével, nehézségeivel, az ár-érték arányos díj megítélésével, a különböző felületek védelmének és karbantartási költségeinek tervezésével, az üzleti titok védelmével, illetve az egészségügyi takarítás új módszertani megközelítésével, a fertőzések és a takarítás összefüggéseivel kapcsolatos témákról hallhatnak az érdeklődők.

A Budapest Cleaning Show-ról, a részletes programokról a www.budapestcleaningshow.hu oldalon tájékozódhat. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet előzetesen, online, valamint a helyszínen is elvégezhet. Várjuk szeretettel!

Szponzorált tartalom

Hirdetés