Országos Közbeszerzési Találkozó

Magyarországon először kerül megrendezésre az Országos Közbeszerzési Találkozó, amely a szervezők elképzelése szerint egyszerre lesz szakmai fórum a közbeszerzésekben érintetteknek, a jogalkotói oldal és a releváns hatóságok részvételével és egyszerre lesz találkozási, kapcsolatépítési lehetőség is.

A most meghirdetett találkozót megelőzően Magyarországon még nem került sor ilyen nagyszabású és átfogó közbeszerzési konferenciára, melyen 20 előadó tart előadást a
2 nap alatt.

A konferencia időpontja 2019. november 21 és 22., helyszíne pedig az egri Eger Hotel & Park **** 

A részletes program ide kattintva érhető el.

A rendezvényen a közbeszerzési jogalkotói oldal is magasabb szakmai szinten képviselteti magát, így jelen lesz dr. Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkár és dr. Kretter Diána közbeszerzési felügyeletért felelős helyettes államtitkár, valamint részt vesz
a találkozón Rigó Csaba Balázs a Közbeszerzési Hatóság elnöke.

Ezen a rendezvényen fog elsőként a nyilvánosság elé lépni az idei évben létrehozott központi informatikai beszerző szerv, a Digitális Kormányzati Ügynökség, a szervezet részéről dr. Velikovszki László beszerzési igazgató tart előadást.

A találkozó további előadói többek között:

  • dr. Dencső Balázs az EUTAF főigazgatója,
  • Nagy Gyula a Magyar Mérnöki Kamara Elnöke
  • dr. Virág Rudolf a Magyar Mérnöki Kamara főtitkára

Kedvezményes ár a beszerzes.hu olvasóinak

Akik a beszerzes.hu -n keresztül tájékozódnak az eseményről és szeretnék leadni jelentkezésüket  a Szervezők 2019. november 15-éig az alábbi kedvezményes árakat biztosítják:

  • STANDARD JEGY – 89 900.-Ft+Áfa/fő/2 nap, helyett 75.900.-Ft+Áfa/fő/2nap
  • VIP JEGY – 159 900.-Ft+Áfa/fő/2 nap, helyett 145.900.-Ft+Áfa/fő/2nap

A kedvezmény érvényesítésének feltétele a regisztráció során a jegy kiválasztását követően a megjegyzés rovatba  BESZERZESOKT2019/11 kód feltüntetése.

A rendezvénnyel kapcsolatos információk elérhetők a www.kozbeszerzesitalalkozo.hu  weboldalon.

Jegyvásárlás: http://kozbeszerzesitalalkozo.hu/#tg-price