Hogyhogy nincs még Shell kártyátok?

55 év tapasztalat és 5 érv, amiért a Shellt választjuk – Nálatok mennyi idő és mennyi pénz megy el az üzemanyagbeszerzéssel, adminisztrációval, blokkok gyűjtögetésével, könyveléssel? Hol tankoltok jó minőségben Magyarországon, és mi a helyzet a külföldi utazásokkal, vagy szállítmányozással? Egy olyan világszínvonalú hálózat prémium szolgáltatásait mutatjuk most be, ami Magyarországon is kiemelkedő feltételeket biztosít a fuvarozók, a furgonos cégek és persze a kisebb-nagyobb személyautós flották részére is.

A Shell kutakon megszokott jó kiszolgálás, kényelmes mini shopok és persze adalékolt, profi alap-és prémium üzemanyag mindenki számára látható, könnyű szerrel megtapasztalható. Azonban nagyon sokszor céges ügyfélként, beszerzőként elkerüli a figyelmünket egy-egy remek lehetőség, amit kizárólag vállalkozók, vállalati ügyfelek tapasztalhatnak meg. Ha a mobilitás finanszírozása és színvonala kerül fókuszba, elsődleges napirendi pont legyen az üzemanyag kártyák beszerzése. Most megnézzük, miért érdemes a Shell ajánlatait szemügyre venni, és személyre szabott ajánlatot kérni tőlük.

Forrás: Shell

1. Hány benzinkútra van szükséged valójában?

Az egyik mérvadó szempont a megfelelő szolgáltató kiválasztásakor a hálózati lefedettség, vagyis a kutak mennyisége, milyensége lehet. Magyarországon a legtöbb kúttal a MOL rendelkezik, és felmerülhet a kérdés, hogy akkor miért éppen a Shell? Nos, valóban a mennyiség a fontos, vagy az, hogy egy megfelelő lefedettséggel rendelkező hálózatot kapjunk, ami tökéletesen kielégíti az igényeinket?

Ha jobban belegondolunk, bőven elegendő, ha a személyes útvonalaink során és az üzleti érdekek szempontjából ideális megoldást találunk. Hiszen tankolni nem állunk meg minden sarkon. Ugyanakkor, ha szükséges, még éppen találunk egy Shell kutat is útközben, különösen, hogy vállalati ügyfélként ezt előre átbeszélhetjük egy üzletkötővel, online kútkereső szolgáltatásuk és szuper ügyfélszolgálatuk is van. Tehát a kevesebb néha több alapon, a Shell 190 töltőállomása aligha okozhat fennakadást. Európában pedig 34 országban, 10.000 benzinkút és közel 40.000 elfogadóhely vár ránk tárt karokkal.

2. Mennyire biztonságos a Shell üzemanyagkártya?

CVV2 kóddal ellátott chip kártyákkal dolgoznak, egyedi PIN kóddal és flotta PIN-nel, valamint biztonsági riasztásokkal szolgálják a védelmünket. Lényegében egy modern bankkártya védelmi szintjét biztosítják. Emellett egy megújult online felületet is kapunk a kártyák mellé, ahol az arra jogosultak tetszés szerint állíthatnak be napi, heti, havi limiteket, országokra és állomáscsoportokra lebontott korlátozásokat, hogy teljes kontrollt gyakorolhassanak a céges flotta felett. A riportálási lehetőségek sem utolsók: részletes kimutatásokat érhetünk el a rendszerben, hogy később könnyedén optimalizálhassuk a flotta működését.

3. Utólagos finanszírozás

Sokak figyelmét elkerülheti ez az egyáltalán nem elhanyagolható szempont: az utólagos finanszírozási forma. Mit jelent ez? Leegyszerűsítve ez annyit jelent, hogy tankolásaidat és az egyéb állomási költéseidet egy meghatározott vásárlási keretösszeg erejéig kezdeményezheted, fizetned azonban majd csak később, az előre megállapodott elszámolási időszak végén kell majd.

A Shell felméri a pénzügyi helyzetedet, a tevékenységedet és ennek alapján eldönti, hogy milyen feltételekkel és milyen keretösszegre lehetsz jogosult az alapesetben 2 hetes, vagy épp havi, heti számlázás mellett. Miért jó ez neked? Előre finanszírozzák számodra ezeket a költségeket az előre meghatározott összeghatárig. Vagyis te majd ráérsz 2 hét, vagy egy hónap múlva fizetni, méghozzá egy részletes, könnyen elszámolható, hivatalos számlával a kezedben, vagy elektronikus formában, ami manapság minden könyvelő és ügyvezető álma.

4. És persze a kedvezmények… mire és hogyan kapunk kedvezményt?

Ebben a kérdésben célszerű mihamarabb egy Shell-es üzletkötőhöz fordulnod, hogy személyre szabott ajánlatot készíthessen neked. A kereskedelmi középárból, vagyis listaárból, vagy a kútoszlopra kiírt egyedi árakból lehetsz jogosult kedvezményre. Ennek mértékét természetesen az éves fogyasztásotok is meghatározza. Emellett kiemelt állomások megjelölésére is lehetőséget kaphatsz, ha ez tudja leginkább kiszolgálni az igényeiteket.

A teljes hálózaton belül többféle kútcsoport (Economy, Coverage, Motorway) is található. Ezekről, és a kedvezményekről még később is megosztunk részleteket. Fontos tudni, hogy mind Magyarországon, mind külföldön lehetőséged van AdBlue-t, kenőanyagot, autópálya matricát, mosatást, útdíjakat és útdíjfizető készülékeket finanszírozni Shell kártyán keresztül. Erről is érdemes direktben a Shellnél érdeklődni.

5. Minőségi üzemanyag

Azzal biztosan tisztában vagytok ti is, hogy óriási különbségek adódhatnak két különböző társaság üzemanyag minősége között. A Shellnél 100 évnyi tapasztalat rejlik a modern Dynaflex technológiában, ami minden benzin-és dízel üzemanyagukban ott lapul erőteljes tisztító adalékkal felvértezve. A Ferrarival is közös fejlesztés kapcsán pedig a Shell V-Power minőségét is megtapasztalhatod akár kiemelt kedvezmények igénybevétele mellett.

Egy szó, mint száz, ha még nem rendelkeztek üzemanyagkártyás szolgáltatással a céges gépjárműparkhoz, vagy már tankoltok valahol, de szívesen váltanátok, körülnéznétek a piacon, akkor mindenképp érdemes bekérni egy ajánlatot a Shelltől!

Shell Hungary

(szponzorált tartalom)

- H I R D E T É S -