Ritka, mikor az embernek lehetősége van arra, hogy egyszerre lepje meg partnerét egy valóban exkluzív ajándékkel, és önmaga számára is kedveskedhessen egy kicsit. Ezt biztosítja most a Lady Lavender Csokoládé Manufaktúra.

Különleges csokoládék

A manufaktúra alapítóinak 10 éves tapasztalata és számos európai versenyen begyűjtött elismerése a biztosíték arra, hogy kézműves csokoládéik, valamint azok egyedi csomagolása képes biztosítani azt a prémium élményt, melyben partnereinket szeretnénk részesíteni az ünnepi készülődés során.

Táblás csokoládéik mellett bonbon válogatásuk teszi lehetővé, hogy valóban egyedi ajándék születhessen. Hiszen az elérhető legmagasabb minőségű csokoládék a klasszikustól a különlegesebb ízekig, frissen készítve, adalékanyagmentesen, több mint 30-féle elérhető ízben állnak a megrendelő rendelkezésére. Az egyedi logóval, céges arculattal és személyes üzenettel ellátott papírgyűrűk még jobban személyre szabhatóbbá teszik a csomagot.

Részletes ajánlat ide kattintva érhető el

 

Lepd meg partneredet és magadat!

Amennyiben élsz a partnerajándékra vonatkozó ajánlattal, akkor a Lady Lavender Csokoládé Manufaktúra megajándékoz téged is két online csokoládé készítő tanfolyammal, melyben megtanulhatsz bonbont és trüffelt készíteni házilag.

Kattints a közvetlen ajánlatkéréshez

Hirdetés