Az FM piac szerelemgyereke

Szerethető mese egy új márka születéséről

Hol volt, hol nem volt, egy daliás német származású fiatalember, a PQS cégcsoport (született 1996-ban, anyja neve: Plural GmbH), akit 2013-ban összehozott a sors egy nagy élettapasztalattal rendelkező idősödő dámával, a Junior Vendéglátó Zrt.-vel (született 1952-ben, leánykori neve Gyermekétkeztetési Vállalat). A találkozás szerelem volt első látásra és a korkülönbség dacára hamar össze(konyha)bútorozott a pár. A fiatal férj, kitartó munkával meggyógyította araját: gazdaságossá tette annak működését, megerősítette és vonzóvá varázsolta külsejét – akarom mondani a szervezeti felépítését –, és ezzel rengeteg új munkalehetőséget is kínált neki. Az eredmény és a mesés átváltozás nem maradt el, az idős hölgyből életerős, fiatalos és céltudatos hercegnő lett…

A kapcsolatukat felpezsdítendő 2018-ban úgy döntött a pár, hogy végleg összekötik az életüket, ország-világ, azaz a B2B szektor előtt egybekeltek, egy helyre költöztek és közös nevet választottak maguknak, így született meg a PRIZMA CSOPORT.

Kattints a képre a nagyobb méretért!

Átmenetileg komolyra fordítva szót: az új családnév Magyarország egyik meghatározó létesítménygazdálkodási vállalkozását takarja, amelynek teljeskörű IFM (integrated facility management) szolgáltatásai országszerte elérhetők, és amelynek munkatársai elkötelezetten igyekeznek partnereik részére személyre szabott műszaki üzemeltetési, takarítási és étkeztetési szolgáltatásokat nyújtani.

Mesénk szereplői boldogan élnek és sosem halnak meg, mert hiszik, hogy olyan szolgáltatókra, akik szívvel-lélekkel dolgoznak, mindig szükség lesz!

Kedves Meseolvasó, bizonyára rájöttél, hogy ez egy támogatott tartalom. A beszerzes.hu szerkesztői azt javasolták, próbáljunk meg humorosak lenni, amikor megszólítunk Benneteket.

Hogy sikerült-e, döntsétek el Ti, de ha legközelebb FM témában igény (értsd: tender, pályázat, ajánlatkérés, stb.) merül fel cégeteknél, jusson eszetekbe a Prizma Csoport és tegyetek próbára minket, ismerjétek meg, mitől lehet szerethető egy szolgáltatás, egy megoldás.

Ha tetszett a cikk, ha szeretnétek többet tudni az ifjú párról és érdekeltek vagytok az FM szolgáltatások területén, tekintsétek meg a családi fotóalbumot a www.prizma.hu címen. Itt a vége, fuss el véle (vélünk)! Köszönjük!

Szponzorált tartalom