Öt ok, amiért az online aukciót az Ön vállalatának találták ki!

Modernizálás, termék- vagy technológiaváltás, költözés vagy épp bezárás. Számtalan oka lehet annak, hogy egy vállalatnál megoldást kell találni nagy mennyiségű vagyontárgy eladására, ennek hatékony lebonyolítására pedig a piac legnagyobb szereplői is nehezen tudnak elegendő időt, energiát és költséget áldozni. Tőlünk nyugatra természetes, hogy a cégek ilyenkor az online aukciót választják, mostanra pedig Magyarországon is egyre több nagyvállalat ismeri fel az ebben az értékesítési lehetőségben rejlő potenciált. (Szponzorált tartalom)

Az Intergavel Aukciószervező Kft. több mint másfél évtizednyi tapasztalattal, 400 elégedett megbízóval és mintegy 140 ezer eladott tétellel a háta mögött kész a vállalati szektor minden résztvevőjének bebizonyítani, miért az internetes árverés ma a legjobb döntés. Elsőként szolgáltatásunk legfőbb előnyeit gyűjtöttük össze röviden!

  1. Minden terhet leveszünk a válláról!

Teljes körű projektmenedzsment keretében a felméréstől és értékbecsléstől kezdve az árverés megszervezésén és hirdetésén át egészen a tételes elszámolásig mindenről gondoskodunk. Megbízónk, így a tétellista jóváhagyása után legközelebb azt „veszi észre”, hogy megérkezett hozzá a bevétel. Mindezt az átláthatóságot garantáló alapos dokumentálás mellett biztosítjuk.

  1. A vártnál is magasabb bevétel

Az árverés fontos különbsége a kereskedőn át történő értékesítéshez képest, hogy jutalékos rendszer lévén a megbízóhoz hasonlóan az aukciószervező is a minél magasabb vételárban érdekelt. Cégünk ezért mindent megtesz a potenciális vevők megtalálásáért, aminek eredménye mára több mint 11 000 regisztrált vállalkozás, a gazdaság legkülönbözőbb ágazataiból. Nemzetközi partnereinkkel pedig távoli régiók vásárlóit is elérjük.

  1. Minden szektornak jó választás

És ahogy a földrajzi korlátok megszűnnek, úgy az iparágak közt is alig akad olyan, ahol az Intergavelnek ne lenne tapasztalata. Szakembereink mára a teljesség igénye nélkül az autóipar, az elektronika, a fémmegmunkálás, a logisztika, a kereskedelmi láncok, az élelmszeripari gyártók, a banki szektor, a sütőipar és a mezőgazdaság területéről is számos eredményes projekten vannak túl.

  1. Megbízókra szabott megoldások

Bár az évek során cégünknél összeállt az online aukciók jól működő „receptje”, ügyfeleink elvárásaihoz rugalmasan állunk, legyen szó a licitálás időtartamáról vagy épp az árveréshez kapcsolódó, egyéb átvállalt tevékenységekről. Sőt, igény esetén akár élő eseményeket is szervezünk!

  1. Ezzel csak nyerni lehet!

A sikerdíjas rendszerből adódóan megbízóink rejtett költségek nélkül, kockázatmentesen próbálhatják ki az online aukciót, ráadásul úgy, hogy a folyamat a vállalat tevékenységét, napi rutinját a legcsekélyebb mértékben sem zavarja. Közben felesleges vagyontárgyaikért jelentős bevételhez juthatnak, ami hozzájárulhat a gyorsabb korszerűsítéshez, egyúttal csökkentheti a küszöbön álló beruházások költségét, kockázatát.

Várjuk megkeresésüket!

Intergavel Aukciószervező Kft.
https://intergavel.com/
+36 23 200-120
info@intergavel.hu