Veér Lajos mentorként segíti a jövő menedzsereit

A Shell Hungary Zrt. kereskedelmi igazgatója, Veér Lajos ismét bekerült a Menedzserek Országos Szövetsége jövő reménységeit támogató programjának mentorai közé. A Jövő Menedzsere 4.0 Mentor Programjába május 31-ig várják a jelentkezőket, ahol az egyik kiválasztott Veér Lajos segítségével fejlesztheti majd tovább szakmai tudását és építheti tovább karrierjét.

Veér Lajos, a Shell Hungary Zrt. kereskedelmi igazgatója

A Menedzserek Országos Szövetsége első alkalommal 2019 tavaszán hirdette meg saját mentorprogramját, melyet 2020-ban – a koronavírus megjelenése ellenére, illetve az így kialakult gazdasági válságra reagálva – immár két alkalommal rendeztek meg.

A program céljai között szerepel az értékteremtés a következő menedzser generáció számára, a szinergia alapú tudásmegosztás az üzleti élet generációi között, és a legfontosabb: szerepvállalás a jövő menedzsereinek képzésében. Ebben vállal nem kis szerepet 35 mentortársával Veér Lajos, a Shell kereskedelmi igazgatója.

– A Menedzserek Országos Szövetsége pár éve hívta fel magára a figyelmemet, amikor hosszabb külföldi kiküldetés után kerestem a megfelelő lehetőségeket, hogy újra kiépítsem, megerősítsem magyarországi üzleti network-ömet. Még akkor csatlakoztam a hazai üzleti világ e fontos szervezetéhez, tavaly pedig a szövetség vezetői felkértek, hogy csatlakozzam 2.0-ás mentor projekthez.

Korbely Viktor és Südy György, a beszerzés.hu vezető trénerei és Veér Lajos, a Shell Hungary Zrt. kereskedelmi igazgatója

Szerencsésnek mondhatom magam, mert egy nagyon tehetséges es ambiciózus fiatal menedzsernek segíthettem, és közben rengeteget tanulhattam én is tőle a digitális marketingről.

A mostani 4.0. mentoring program elé is nagyon nyitottan és nagy várakozással tekintek. Azt látom, hogy egy jól szervezett szövetség és már bizonyított tagjai, a választott mentorok tényleg praktikus segítséget és fejlődést tudnak biztosítani a fiatal vezetőknek ebben a home office-ból éledező új világban.

Csak biztatni tudom a fiatalokat, hogy csatlakozzanak ehhez vagy hasonló a programhoz! – foglalta össze tapasztalatait Veér Lajos a beszerzes.hu kérésére.

A szövetség vezetése a 2020-as év pozitív tapasztalataira építve a jövőben is hasonló formában, évi kétszer biztosít majd lehetőséget a pályakezdő menedzserek számára a programban való részvételre.