Beszerzői Bár 3.0 – gyorsan fogynak a helyek!

Két évvel az emlékezetes és nagy sikerű Beszerzői Bár 2.0-át követően idén ősszel ismét összehozzuk egymással a magyarországi beszerzési döntéshozókat. A 2019-es rendezvényen több mint 100 beszerzési vezető és beszerző vett részt többek olyan nagyvállalatoktól, mint az Audi Hungária, a Bbraun Medical, a Berkemann, a BP, a Budapest Airport, a FESTO-AM, a Flextronics, a GE, a Hanon Systems, a Konica Minolta, az MKB Bank, a MOL , az MVM, a NI Hungary,  a Novartis Csoport, az OBO Bettermann, az OTP Bank, a Raiffeisen Bank, a Robert Bosch, a Shell, a Telenor, a thyssenkrupp, Viapan Group vagy a Waberer’s International. Azóta beszerzői közösségünk átélt egy pandémiát soha nem látott új kihívásokkal, itt az ideje újra kicserélni egymással tapasztalatainkat és névjegykártyáinkat!

Kíváncsi vagy a hangulatra?

Közösségi élmény és szakmai tapasztalatcsere beszerzési döntéshozóknak

Miben különleges a Beszerzői Bár 3.0? Miben vagyunk mások, mint egy hagyományos konferencia?

 • Nálunk nem kell monoton előadásokat hallgatni. Nincsenek felületes és általános prezentációk! A formátumnak köszönhetően együtt dolgozzuk fel a témákat, szakértő témavezetők segítségével körasztaloknál vesézünk ki egy-egy izgalmas kérdést. A dolgok mélyére nézünk!
 • Nálunk nem fogsz feszengeni, ha egyedül érkezel. Megteremtjük a kapcsolódás lehetőségét, klikkesedés helyett a bevonódást segítjük!
 • Nálunk nem lesz pogácsa az asztalon. 🙂 Ha unod a standard konferenciamenüket, számos kellemes meglepetésben lesz részed!
 • Nálunk nem okoz gondot a parkolás, nincs fullasztó szállodai konferenciaterem. Csodálatos természeti környezetben, igényes, új helyszínen találkozunk, hogy minden adott legyen ahhoz, hogy a lényegre tudjunk figyelni.
 • Nálunk senki nem akar majd rád sózni semmit! Ugyan lesznek szponzorok a rendezvényen, de garantáljuk, hogy a legjobb felkészítést kapják mértékletességből.
 • Nálunk nem feltétlenül ér véget a program a munkaidő végén! A mi erős beszerzői közösségünk szeret együtt maradni egy kellemes vacsora mellett, hogy éjszakába nyúlóan beszélgessünk. Nem kötelező maradni, ha velünk tartasz, akkor este 10-kor sem akar majd senki hazazavarni.

Ízelítő a szakmai program témáiból

 • A jövő technológiái a beszerzésben (AI, robotok, hibrid, stb.)
 • Globális trendek a beszerzésben, hazai kihatások
 • Akit az ág is húz, beszerzés kritikusterületeken: chiphiány, konténerhiány, félvezetőfém hiány.
 • Kockázatmenedzsment, hol van a határa az üldözési mániá(m)nak?
 • Szalmaláng vagy jövő: van-e létjogosultsága a startup cégeknek és a Z generációs beszállítóknak egy nagyvállalati beszerzésben?
 • Procurement intelligence: piaci információk megszerzése, fizetős adatbázisok, iparági indexek okos használata

Van olyan téma, ami hiányzik neked a listáról? Ne habozz megírni nekünk a beszerzes@beszerzes.hu címre!

A Beszerzői Bár 3.0 időpontja és helyszíne

2021. október 14.
Normafa Rendezvényház, Budapest

Hogyan lehet részt venni?

A Beszerzői Bár 3.0-ra csak előzetes regisztráció alapján lehet jelentkezni, az esemény maximum 100 fős lesz, a jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében igazoljuk vissza.

A regisztráció megnyílt, az Early Bird jegyek korlátozott számban voltak elérhetőek, pillanatok alatt elkeltek! Érdemes mielőbb regisztrálni. Friss hírek miatt érdemes lesz figyelni a Facebook oldalunkat vagy követni minket a LinkedIn-en.

 

- H I R D E T É S -