Használd a Shell kártyát a CleenUp-nál is!

Víz nélküli mobil autómosás flottásoknak

A Shell kártyával igénybe vehető szolgáltatások egy újabb elemmel bővültek. A CleenUp-ot (www.cleenup.hu) használó környezettudatos autósok – és nem utolsó sorban – a bolygónk is hálásak azért, hogy gyorsan és rugalmasan oldják meg az autómosást és a hagyományosan vele járó vízpazarlás problémáját. Hozzáadott víz nélkül képesek letisztítani a járműveinket ott, ahol parkolunk. Mosásonként megspórolva ezzel 80-150 liternyi értékes tiszta vizet.

 A Shell személyautós flottái most már nem csak az üzemanyagot, shop termékeket, de a hagyományos mosó helyett a nanotechnológiás autómosást is kiegyenlíthetik a céges üzemanyag kártyákkal.

Környezetvédelem a Shellnél

A CO2 semlegesítési szolgáltatás is nemrégiben indult el a Shell berkein belül, ami szintén számos cég környezetvédelmi törekvéseit egészítheti ki. A szolgáltatás célja, hogy használatával a járművek szén-dioxid kibocsátását semlegesíthessük, erősítve ezzel a közös felelősségvállalást. A hozzáadott víz nélküli autómosás és a CleenUp együttműködés ezzel párhuzamosan egy szabad szemmel jól látható, azonnal látványos eredményt mutató kényelmi szolgáltatás.

A Shell kártya kizárólag vállalati ügyfeleknek elérhető, a mobil mosást azonban ettől függetlenül bárki tesztelheti. Ha a céges flottád dolgozói a CleenUp-ot választják (és miért ne tennék?), akkor a Shell kártyával egyszerűen és biztonságosan kiegyenlíthetik az autóhoz rendelt mosás ellenértékét.

Miről szól a CleenUp?

A cég zöld színű logója valódi környezetbarát módszereket takar. Az autómosást és ehhez kapcsolódó munkákat szakképzett dolgozóikra bízhatod, hiszen évente közel 75.000 autót tisztítanak meg, vagyis nem egy teljesen újkeletű dologról van szó. Sokkal inkább egy itthon még kevésbé elterjedt szemlélet az, ami különlegessé teszi őket: a digitalizáció és a környezetvédelem tudatos összekapcsolása és népszerűsítése.

Tisztaság és frissesség kívül-belül, ez az, amit a CleenUp víz nélküli autómosás után tapasztalhatunk. A környezetszennyező végtermékek mennyisége elenyésző, hiszen egy szinte 100%-ban lebomló nanotechnológiás tisztítószert használnak a takarításhoz. Emellett szintén az ökológiai lábnyom zsugorítását szolgálja az optimalizált digitális folyamat, azaz az applikáción keresztül rendelhető autótisztítás, így az ügyfeleknek nem kell kitérőt tenniük a mosóig.

Hogyan lehet víz nélkül lemosni egy autót?

A technológia röviden összefoglalva úgy működik, hogy a speciális nanotechnológiás vegyszereik és egy mikroszálas kendő segítségével a kezelt felületek nem csak karcmentesek és tiszták lesznek, hanem egy vékony, vízlepergető tulajdonságú nanoréteg is képződik rajtuk. Ez a védőréteg tartóssá teszi az eredményt, ellenáll az esőnek, pornak. A magas minőségű viaszos adalék az UV-sugárzás ellen is véd.

A CleenUp munkatársai kimennek a kiválasztott és előre egyeztetett helyszínre, ha belső takarítást is rendeltek akkor elkérik a kulcsot, majd a munka végeztével jelentkeznek, és vissza adják azt. Ha csak külső tisztítást kérsz, akkor az egész folyamat a személyes jelenléted nélkül tud lezajlani! Ügyelnek arra, hogy a szennyező anyagok ne kerülhessenek vissza a környezetbe és arra is, hogy az autótulajdonosok a lehető legkevesebb kattintással, minimális idő- és energiabefektetéssel legyenek képesek igénybe venni a mosást.

Hogyan működik?

Környezeti megtakarítás szempontjából a CleenUp becslései szerint évente közel 75.000 mosás során 9.000.000 liter tiszta vizet és közel 225.000 kilométert spórolnak meg. Hogyan? A mobil mosatás egyik nagy előnye, hogy a munkahelyeden, parkolókban, a házad előtt, egy bevásárlóközpont parkolójában, vagy akár az elektromos töltőállomás mellett is megoldható a mosás.

Szolgáltatástól függően átlag 45-90 perc alatt lezajlik az egész folyamat, hiszen az általános tisztításhoz a szakembereknek mindössze mikroszálas kendőkre és 2,5-3 dl tisztítószerre van szükségük, így nem kell felesleges cipekedéssel és vizes vödrökkel bajlódniuk.  Ahogyan a cég honlapján is olvashatod: az autót nem kell mozgatni, így nincs amortizáció, extra emberi időráfordítás és többletköltség sem.

Milyen szolgáltatásokat kínálnak?

Külső-belső hozzáadott víz nélküli mosás mellett egyéb igényeket is teljesítenek. Ilyen például a belső terekben a bőrülések, a műanyag felületek és a műszerfal ápolása, kutyaszőr eltávolítás, folttisztítás. Emellett waxolás, bogároldás, felni ápolás is található a különböző csomagokban.

Kiegészítő szolgáltatásként guminyomás ellenőrzés, gumicsere, hibaüzenetek dokumentációja, ablakmosó utántöltés és sérülések dokumentációja is megrendelhető.

Hogyan használhatod a Shell kártyád?

A mosást bankkártyával fizetheted vagy Shell kártyával is kiegyenlítheted. A fizetési módot a megrendelés során az applikációban tudod kiválasztani. Emellett szintén a flottáknak szóló leírásban találsz egy jelentkezési űrlapot, melyben egyedi volumenkedvezmények után érdeklődhetsz a kapcsolattartóknál.

A költséghatékonyság új szintjét tapasztalhatod meg a flottára szabott egyedi, kedvezményes árakkal és modern, környezetbarát technológiával, melyet a két cég együttműködése tesz még kényelmesebbé.

Érdeklődj a Shellnél és a CleenUp-nál további információkért!

Szponzorált tartalom

 

- H I R D E T É S -