Így csatlakozhatsz a Beszerzők és Beszerzési Vezetők Klubjához

A B2VK (Beszerzők és Beszerzési Vezetők Klubja) a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) tagozataként működik. Célja a hazai beszerzési élet és kultúra erősítése, szakmai programok, és rendezvények szervezése, egységes szakmai sztenderdek kialakítása, a hazai beszerzői szakma összefogása.

A Klub 2002-ben alakult, azóta számos nagyvállalat beszerzési vezetője csatlakozott a közösséghez.

A tagság bővítésért felelős vezetőségi tag a beszerzes.hu tulajdonos-főszerkesztője, Südy György is.

Tagjaink sorába várjuk mindazokat a beszerzőket és beszerzési vezetőket, akiket a közös szakma és szellemiség köt össze, akik elkötelezettek abban a kérdésben, hogy a beszerzési tevékenység szakmai tekintélyét megteremtsék és öregbítsék a magyar gazdaság szereplőinek körében. A csatlakozás feltétele az érvényes MLBKT tagság és a beszerzési területen folyamatosan beszerzőként, vagy beszerzési vezetőként dolgoztak vagy dolgoznak legalább 2 éve.

A Vezetői Klubba kerülés további feltétele, hogy megelőző évben legalább 2 tagozati rendezvényen részt vett, valamint legalább egy klubtag ajánlásával rendelkezzen. Ha  valaki szeretne ajánlást kérni vagy további információra van szüksége, írhat nekünk a beszerzes@beszerzes.hu címen, vagy közvetlenül nekem a LinkedIn-en! – javasolja Südy György vezetőségi tag.

 

- H I R D E T É S -