A FloeWater innovatív víztisztító rendszere forradalmasítja az irodai ivóvízellátást: a helyi csaphálózatra kötve ugyanis korlátlan mennyiségben képes mindig friss és kristálytiszta szűrt vizet adagolni a munkavállalók részére.

FloeWater berendezésünk segítségével kiszámíthatóan és költséghatékonyan tudsz minőségi ivóvizet biztosítani irodádnak. Mivel szolgáltatásunk csomagolásmentes, így a nehézkes logisztikai folyamatok kiiktatásával munkafolyamatokat egyszerűsíthetsz és felesleges kiadásokat spórolhatsz meg. Nem kell többé a palackozott és ballonos vizek készletfigyelésével foglalkozni, de a folyamatos újrarendeléssel, leltározással és raktározással sem kell időt töltened. Emellett a hulladékgazdálkodás és a szemétgyűjtés sem terheli többé vállalatod, hiszen nem termelődik hulladék, amelyet elszállítani lenne szükséges.

Ráadásul a FloeWaterrel vállalatod körforgásos gazdaság iránti elkötelezettségét is kifejezheted. Integráld az éves fenntarthatósági jelentésbe csomagolásmentes víztisztítónk használatát, és növeld vállalatod imázsát egyszerűen, gazdaságosan.

Karácsony alkalmából pedig egy különleges akcióval szeretnénk kedveskedni leendő partnereinknek: ha december 2. és január 31. között rendeled meg szolgáltatásunkat*, elegáns és környezetbarát FloeWater üvegkulacsokkal lepjük meg munkavállalóidat 100 főig.

További információkért keresd fel weboldalunkat, kövess minket Facebook, Instagram és LinkedIn  oldalainkon, vagy vedd fel a kapcsolatot velünk az info@floewater.hu email címen, ahol szakértő kollégáink segítenek megtalálni a számodra legjobb és leghatékonyabb csomagunkat.

  • A szerződéskötés időpontja december 2. és január 31. Között szükséges a kedvezményhez.

Szponzorált tartalom

- H I R D E T É S -