Innovatív és fenntartható megoldásokkal, jelentős arányban hazai beszállítókra építve tervezi megerősíteni a pozícióit az egyedi gépgyártás élvonalában a pécsi Körber. A több mint 1200 szakembert foglalkoztató iparvállalat a két éve elindított termékportfólió-bővítés nyomán jelentősen növelni tudta a termelését.

A Körber gépgyára Pécs és egész Baranya megye legnagyobb ipari üzeme, ennek megfelelően a legnagyobb munkaadók közé tartozik. Több mint 1200 képzett és tapasztalt munkatárs, többségükben mérnökök, valamint fém- és gépipari szakemberek dolgoznak az üzem falai között.

A vállalat 2021-ben vette fel a tulajdonos cégcsoport nevét és kezdett bele ezzel párhuzamosan egy jelentős portfólió-szélesítésbe. Jelenleg a logisztikától a papíráru-gyártáson át a gyógyszeripari minőségellenőrző- és csomagológépekig terjed az itt készített berendezések köre, amelyeket a világ minden pontjára értékesítenek.

A pécsi Körber 2023. október 5-én vendégül látta a legjelentősebb közép-kelet európai beszállítóit – a rendezvényen az együttműködésé, a fenntarthatóságé és a technológiai fejlődésé volt a főszerep.

Az esemény célja az volt, hogy a vállalat tovább erősítse partnerségeit és beszállítóival közösen tervezze a jövőt. Fókuszban a Körber fenntarthatósági lépései, ezzel kapcsolatos elvárasai, a cég technológiai fejlődése és a kapcsolatainak mélyítése volt.

A délelőtti órákban a résztvevők előadásokat hallgathattak körberes kollégáktól. Ebéd után üzemlátogatás keretén belül gépeket mutattak be az üzemvezetők. A délután egy csoportfeladattal zárult, majd a vendégeket Körber színekbe öltözött busz szállította az esti rendezvény helyszínére.

Kadur Szabolcs

Kadur Szabolcs, a Körber Hungária beszerzési és ellátási lánc szegmensvezetője értékelte az eseményt: „Professzionális esemény professzionális cégnél. A beszállítók örömmel fogadták a beléjük vetett bizalmat és támogatták a rendezvény célját, mely együttműködésre ösztönöz, építi a közös jövőt, támogatja a fenntarthatóságot és technológia fejlesztéseket. Mélyebb betekintést engedtünk a vállalatunk működésébe, így garantálva, hogy megfelelő információ birtokában, közös célokat tudunk definiálni és közösen tudunk fejlődni. A munkán túl teret engedtünk a kikapcsolódásnak, hogy közösen építsünk robotokat legóból és fenntarthatóan eljussunk a Marsra, így alapoztuk meg a jó hangulatot az esti vacsorához, ahol kötetlenül beszélgettünk szakmai témákról.”

A pécsi Körber vallja, hogy sikereit csak partnereivel közösen tudja elérni, ezért ösztönözi beszállítóit, hogy vele együtt növekedjenek és fejlődjenek.

Szívesen dolgoznál Kadur Szabolcsékkal a Körbernél?

Aktuális beszerzői pozícióikról itt olvashatsz:

Körber – stratégiai beszerző
Körber – beszerző (junior)
Körber – operatív beszerző
Körber – beszerző (expert)

- H I R D E T É S -