Magyar Szállítmányozók Napja – CEE Freight Conference 2024

A Magyar Szállítmányozók Szövetsége 2024. május 22-23. között Visegrádon rendezi meg a szállítmányozási és logisztikai szakma egyik legjelentősebb eseményét.

A rendkívül színes és változatos előadások nemcsak a szállítmányozási és logisztikai szakma képviselői, hanem a nagyvállalatok, elsősorban a termelő cégek és a kereskedelemmel foglalkozó vállalatok logisztikai vezetői és beszerzői számára is inspiráló szakmai programot kínálnak.

A számtalan szakmai és szabadidős program során a résztvevők a szállítmányozás és logisztika területén működő hazai és közép-európai vállalatok képviselői mellett a szállítmányozást oktató egyetemek és technikumok, az ÉKM, a KKM, a GFM, a NAV, az MKIK, a KTI és a logisztikai szövetségek illusztris tagjaival is találkozhatnak.

A rendezvény a Hotel Visegrádban (2025 Visegrád, Rév u. 15.) kerül megrendezésre, de lesz lehetőség online csatlakozásra is. A konferencia nyelve angol és magyar, folyamatos szinkrontolmácsolással.

A részletes program a https://szallitmanyozok.hu/hu/esemeny?ev=12 érhető el.

Találkozzon Ön is személyesen a szállítmányozás és a logisztika nagyágyúival, és ismerje meg a legújabb trendeket első kézből!

- H I R D E T É S -