A TBG Hungária-Beton Kft. új betonüzemet szerzett

Zala megyét valamint Somogy megye déli területeit látja el termékeivel a DDC cégcsoport betongyártó leányvállalata, a TBG Hungária-Beton Kft.

2011.augusztus 26. (MTI)

A cégcsoport közleménye szerint a Nyugat-Dunántúlon korábban Szombathelyen, Balatonbogláron és Kaposváron rendelkezett üzemekkel a társaság.
A TBG piaci terjeszkedésének jelentőségét növeli, hogy az építőanyagok iránti kereslet mintegy 40 százalékkal csökkent 2008 óta. A DDC cégcsoport ennek ellenére folytatja befektetéseit és fejlesztéseit, mert ezekkel, valamint a vevők számára biztosított szolgáltatásokkal kívánja a vállalat erősíteni versenyképességét.
A közlemény idézi Nemecz Zsuzsát, a TBG Hungária-Beton Kft. ügyvezetőjét, aki elmondta: ez a beruházás is bővíti a DDC Cégcsoport teljes betontechnológiai vertikumot felölelő kínálatát. A cég a cement, a transzportbeton és a kavics értékesítése mellett betontechnológiai tanácsadást is nyújt.
A négy társaság által alkotott DDC cégcsoport összesen közel 700 alkalmazottat foglalkoztat, éves árbevétele 2010-ben megközelítette az 50 milliárd forintot. A csoport tagja a Duna-Dráva Cement Kft., a TBG Hungária-Beton Kft., a Dunai Kavicsüzemek Kft., valamint a Beton Technológia Centrum Kft.
A Duna-Dráva Cement Kft. Magyarország piacvezető cementipari vállalata, amely két cementgyárban, Beremenden és Vácott végez termelést.

Hirdetés