Második alkalommal lett Superbrands díjas a Wienerberger Téglaipari Zrt.

Idén két Superbrands díjjal is büszkélkedhet Magyarország legnagyobb építőanyag gyártója.

A Wienerberger Téglaipari zRt. idén második alkalommal lett Superbrands díjas, és kapta meg a Business Superbrands elismerést is. Mindkét díj óriási jelentőségű a vállalat életében, hiszen a Superbrands a kiskereskedelmi fogyasztók felé hosszú évek alatt tanúsított kiemelt figyelmet értékeli, a Business Superbrands pedig az üzleti élet egyik legrangosabb elismerése. A kitüntetést odaítélő zsűri az ágazat elismert szakembereiből állt, akik döntésükkel tanúsították a Wienerberger sikerességét, az építőipar iránt való elkötelezettségét. Mindkét díjra a jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történt, hiszen sem pályázni, sem jelentkezni nem lehetett az elismerésekre. A Wienerberger 2006-ban nyerte el első alkalommal a Superbrands minősítést, amely nemcsak magas minőséget, hanem garanciát is nyújt vásárlóiknak, partnereiknek a mindennapi választásukhoz.

2011-ben hetedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat. Az elismerés megmutatja, hogy mely márkák és vállalatok szolgálhatnak példaként a hazai piaci szereplők számára. A Business Superbrands az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait mutatja be, azaz olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amelyek nem elsősorban a fogyasztókat, hanem vállalkozásokat, szervezeteket szolgálnak ki. Az idén 3000 márka, illetve cég közül kapta meg a Business Superbrands elismerést a Wienerberger Téglaipari zRt.

“Nagy örömmel fogadtuk a kitüntető elismeréseket. Mind a Superbrands, mind a Business Superbrands díj nagyon jól mutatja, hogy a hazánkban már több mint 20 éve jelen lévő Wienerberger az építőiparban vezető szerepet játszik és az üzleti szektorban is a legjobbak közé tartozik. A Wienerberger elsődleges célja a jövőben is, hogy mindenki számára elérhető legyen a minőségi, energiatakarékos téglaotthon megteremtése” -nyilatkozta Gyenge Csaba, a Wienerberger Téglaipari zRt. kereskedelmi igazgatója.