Új beszerzési igazgató a Danone Kft.-nél

2011 augusztusától Kasza Zsuzsanna tölti be a Danone Tejtermék Gyártó és Forgalmazó Kft. beszerzési igazgatói pozícióját.

A közgazdász végzettséget szerzett vezető a fogyasztói elektronika iparágban kezdte karrierjét, majd 1999-től a General Electric Consumer & Industrial európai beszerzésén folytatta tevékenységét. Legutolsó pozíciójában Indirect beszerzési menedzserként a nagyvállalatnál európai-szinten 20 gyártelep és képviselet beszerzési folyamatait irányította csapatának élén.

2007 novemberétől a szakember a telekommunikáció területén szerzett további tapasztalatokat a British Telecom közép-kelet európai beszerzési igazgatójaként a vállalat 3 globális beszerzési szolgáltató központjának egyikénél. Majd 3 év után a vállalat központjában a mobil szolgáltatásokhoz kapcsolódó beszerzési stratégiáért és a stratégiai partnerekért (például a Vodafone-ért) volt felelős.

A Danone Kft-hez érkező Kasza Zsuzsanna mind a beszerzés és supply chain management, mind a minőségirányítási rendszerek és szervezet fejlesztés területeken jártas, sokoldalú és dinamikus vezető.