A beszerzés.hu olvasói kedvezményt kapnak

A Menedzsment Fórum: “Büdzsé barát autóflotta ” című rendezvényére 20%  kedvezményt kapnak a beszerzés.hu olvasói, partnerei és ügyfelei.

Ezúton szeretnénk Önt és kedves Kollégáit meghívni a Menedzsment Fórum eseményére, mely „Büdzsé barát autóflotta” címmel kerül megrendezésre, 2011. október 13-án (csütörtök), a Danubius Hotel Gellértben, Budapesten.

Egy dolgot talán mindenki megtanult a válság óta Magyarországon: spórolni. A lakosság, a rá korábban olyannyira nem jellemző megtakarítással – vagy ahogy a pénzügyi szakemberek mondják mérlegkiigazítással – van elfoglalva, a vállalati szektor pedig jobb esetben a profitelvárásoknak próbál megfelelni, rossz esetben az életben maradásáért küzd. Lehet szó akár az előbbi, akár az utóbbi esetről, a költségcsökkentés (a cost cut), a racionalizáltabb működés mindenkire egyformán vonatkozik.

A flottát üzemeltető cégek felelős vezetői talán az egyéb területen tevékenykedő társaiknál is nehezebb helyzetben vannak. A magyarországi flották életkora ugyanis elérte, sőt akár már évekkel meg is haladta azt a technológiailag indokolt, a gyártók által javasolt időtartalmat, amely mellett optimális költségszinttel lehet üzemeltetni őket. Ugyanakkor a források szűkössége, a banki hitelezési hajlandóság alacsony szintje miatt nagyon sok vállalatnál cserére nincs és a közeljövőben nem is lesz lehetőség. Mit tegyen az a menedzser, akinek egyre korosabb flottával kell (kellene) hatékonyabb, költségtakarékosabb működést elérnie?

A tartalomból:

  • Gépjármű üzemeltetést és beszerzést befolyásoló gazdasági folyamatok 2010-2013
  • Javítási és karbantartási költségek csökkentése
  • Finanszírozási és biztosítási költségek csökkentése
  • Alternatív energiaforrás szerepe az üzemanyag csökkentésben

Részvételi díj: 28.000,- Ft + áfa

Kedvezmények:
A beszerzes.hu olvasói, partnerei és ügyfelei részére 15%
Október 5-ig (szerda) történő jelentkezés esetén 5%

A kedvezményeink összevonhatók!

A rendezvény aktuális programjáról a honlapunkon tájékozódhat, továbbá az egyedi kedvezményeket a mellékelt jelentkezési lapon tudja érvényesíteni. Várjuk szíves érdeklődését.
Kérdései, kérései esetén állok szíves rendelkezésére!

A részvételi díj az első 30 jelentkező részére díjtalan gépjármű állomány felmérést, értékelést és konkrét költségcsökkentési tanácsadást is tartalmaz!

Részletes program itt.

J E L E N T K E Z É S I   L A P