Tengeri áruszállító szolgáltatást indít a DHL

A DHL új gyűjtőkonténeres szolgáltatással hozza közelebb egymáshoz Kelet-Európát és Ázsiát a szlovéniai Koper kikötőjén keresztül – tájékoztatta a DHL az MTI-t.

2011.október 19. (MTI)

A DHL Global Forwarding, a Deutsche Post DHL csoport légi és tengeri szállítmányozási üzletága új tengeri gyűjtőáru “LCL” (Less than Container Load) szállítmányozási szolgáltatást kínál kelet- és közép-európai ügyfeleinek.
A szállítmányozási szolgáltatás a koperi kikötőn keresztül Magyarországot, Ausztriát, Bosznia-Hercegovinát, Bulgáriát, Horvátországot, Macedóniát, Romániát, Szerbiát, Szlovákiát és Szlovéniát olyan ázsiai üzleti központokkal köti össze, mint Hong Kong, Keelung, Pusan, Sanghaj és Szingapúr. A koperi kikötő az észak-európai kikötőkön áthaladó útvonalakhoz képest lényegesebben rövidebb tranzit időt biztosít a DHL térségbeli ügyfeleinek.
A szállítmányok problémamentes, megszakítások nélküli továbbítását a DHL kiterjedt logisztikai hálózata végzi a teljes útvonalon. A konténereket először a DHL ázsiai elosztó központjában nyitják fel.
A szállítmányok nyomon követését, az áru állapotának folyamatos ellenőrzését a DHL valós idejű web alapú árukövető rendszere teszi lehetővé.

Hirdetés