A Generali energetikai szolgáltatást nyújt a biztosítás mellé

A Generali Biztosító a kis- és középvállalati ügyfelei számára energetikai szolgáltatásokat is értékesít.


 

A Generali a Get Energy Magyarország Kft.-t kérte fel stratégiai energetikai partnerének. A speciális piaci ismeretekkel és tapasztalattal rendelkező cég közreműködésével a biztosító a kis- és középvállalati ügyfeleit hozzásegíti a hatékonyabb energiafelhasználáshoz, és számukra megtakarításokat ér el.

Az Egyszerűsített Energetikai Audit keretében a Get Energy 2010 óta közel 2,6 milliárd forint értékben tárt fel energetikai megtakarítási lehetőségeket ügyfelei számára. A cég által auditált villamos energia mennyisége éves szinten meghaladja az 1,8 milliárd kilowattórát, az energia beszerzési tanácsadás keretében pedig az elmúlt két évben 285 millió kilowattóra villamos energia vásárlásában működött közre.

A Generali díjbevételének több mint 40 százaléka 120 ezer vállalati ügyfelétől származik. A magyar TOP10 vállalatból 8 rendelkezik Generalis biztosítási szerződéssel, így a biztosító a vállalati üzletágban az egyik piacvezető.

A vállalati üzletág díjbevétele közel 50 milliárd forint, ebből csaknem 20 milliárd a kkv-szektorból származik. A biztosító több mint 110 ezer kkv-ügyfelet szolgál ki. A Generali elsősorban a mezőgazdasági, élelmiszeripari, energia és gépgyártási szektorban rendelkezik erős vállalati ügyfélkapcsolatokkal.

(MTI – mti.hu)