2012 Pályára állítás – szakmai konferencia és kiállítás – 2012. október 17.

Tisztelt Hölgyem! Tisztelt Uram!

A Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség tisztelettel meghívja Önt és munkatársait a „2012 Pályára állítás” címet viselő Szakmapolitikai Konferencia, Kiállítás és Szakmai Vetélkedő rendezvényére.

 

Időpont:             2012. október 17-én 9:30 és 16:30 között.

Helyszín:           ÖbölHáz Rendezvényközpont, Budapest, XI. kerület, Kopaszi gát.

 

Egyedülálló szakmapolitikai konferencia, melynek célja, hogy a szakma képviselői közösen lefektessék az alapokat: szakmai irányelveket és szabványokat, melyek a magyar tisztítás-technológiai ipart a sikeres ágazatok közé emelik.

Rendezvény, amely lehetőséget nyújt a keresleti és kínálati oldal szakemberei, illetve az érdeklődők számára, hogy a szabványosítás előnyein keresztül közelebbről megismerjék az ágazat jellemzőit, a gazdaságra, a foglalkoztatásra gyakorolt hatásait, jelentőségét, kapcsolódását más ágazatokhoz.

Találkozópont, ahol a versenytársak és partnerek mellett adott téma elismert képviselői szakmai kérdéskörökhöz kapcsolódva oszthatják meg tapasztalataikat, ismerhetik meg egymás véleményét.

Szakmai fórum, amelyen kisebb csoportokban, kiemelt témakörök köré szervezett kerekasztal beszélgetéseken a résztvevők megismerhetik, megvitathatják, véleményezhetik a piacpolitikájukat, versenystratégiájukat érintő, befolyásoló információkat, változásokat, mint a jövő évi minimálbér, járulékok, kedvezmények, és amely témákban a szakma oldaláról állást is foglalhatnak, amit a MATISZ beépít szakmai tervei közé.

Díjátadási ünnepség, amelyen kihirdetik a díjat alapítók, ki nyerte el 2012-ben a Létesítmény Takaríthatósági Díjat.

Szakértők elismerése a MATISZ 2012. évi tisztítás-technológiai szakértői tanúsítvány ünnepélyes átadásával.

Egy kiállítás, amely kíván teret biztosítani a szakma újításai, a szakmai tudás és szakértelem bemutatására, a keresleti oldalt képviselő vállalatok, intézmények, illetve a tisztítás-technológiai piac valamennyi szereplője számára.

Rendhagyó szakmai vetélkedő, amelyre a résztvevő cégek benevezhetik dolgozóikat, hogy összemérhessék tudásukat az Európa bajnokokkal.

 

Résztvétel, ami a MATISZ részéről 20 kredit pontot jelent.

 

Részvételi díj

 

Részvételi díj MATISZ tagok részére

Előzetes regisztrációval, október 16-ig

21.900 Ft + áfa

13.900 Ft + áfa

A helyszínen

24.900 Ft + áfa

16.900 Ft + áfa

 

Töltse le a részletes programismeretőt!

 

 

Álljon pályára, és foglalja le időben a helyét!

Jelentkezés és további információk www.konferencia.matisz.org

Tisztelettel,

a MATISZ elnöksége

 

Fő támogatónk

 

      Támogatóink