Tabuk és bizalmi kérdések – logisztikai vezetők csúcstalálkozója

A logisztika és a beszerzés aktuális trendjeiről tartanak szakmai kongresszust november 14-16. között Siófokon. A találkozón a bizalom üzleti életben betöltött szerepe lesz a fókuszban. Az előadók tabutémákat is feszegetnek majd. Cigány kisebbségi önkormányzat vezetője beszél például arról, hogyan működik a lomtalanítás nem hivatalos logisztikája.


 

Hogyan lehet hatékony, fenntartható és etikus ellátási láncokat létrehozni és működtetni? – teszi fel a kérdést a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) a kongresszus szervezője annak a több száz vendégnek, akik részt vesznek a jövő heti eseményen.

 

Chikán Attila az MLBKT kongresszuson

 

A három nap alatt 14 szekcióban 80 előadó osztja meg tapasztalatait a közönséggel. Nagyvállalati beszerzési vezetők tartanak előadást a szavahihetőség hatalmáról és a versenytörvényről, logisztikai cég biztonsági vezetője mutat videofelvételeket a szereztem, leesett a kamionról, megcsináljuk okosban – kategóriájú termékekről.

Új logisztikai koncepcióikat ismertetik az IBM, a Siemens és az Unilever szakemberei. A Levegő Munkacsoport elnöke a közúti áruszállítással kapcsolatos közkeletű tévhitekről tart előadást.

A kapcsolódó szakkiállításon mutatja be a Synergon a BKV Zrt. új, 6,5 milliárd forint értékű forgalomirányító és utas-tájékoztató rendszerét. Az idén huszadik alkalommal megrendezendő esemény gálavacsoráján a hagyományok szerint Chikán Attila közgazdász professzorral, az MLBKT társelnökével is találkozhatnak a résztvevők.

A rendezvény célja, hogy őszintén feltárja a globális és helyi ellátási láncok sürgető problémáit, és a döntéshozók új megoldásokat, új üzleti kapcsolatokat találjanak a közös gondolkodás során.

 

További információk az MLBKT honlapján >>

 

Kapcsolat és további információ 

Holics Szilvia
kommunikációs és marketingvezető

Tel./Fax: +36 1 267-87-40
Mobil: +36 20 529-2323

E-mail: szilvia.holics@logisztika.hu

Web: www.logisztika.hu

 

Az MLBKT küldetése

Az MLBKT azoknak az ellátási lánc menedzsmenttel foglalkozó szakembereknek a közössége, akik hatékony, fenntartható és etikus ellátási láncokat hoznak létre és működtetnek. Feladatunk, hogy tevékenységünkkel hozzájáruljunk ahhoz, hogy a globális és helyi ellátási láncok ne sodorják veszélybe bolygónk és a következő nemzedékek jövőjét.