Kedvezményes árú POS terminálok mikro- és kisvállalkozásoknak

A K&H Bank és a Cardnet november közepétől kedvezményes áron, kizárólag SZÉP-kártya elfogadására alkalmas K&H SZÉP Kártya POS terminálokat kínál a mikro- és kisvállalkozásoknak, így olyan cégek is csatlakozhatnak a programhoz, amelyeket eddig a POS terminál magas üzemeltetési költsége tartott vissza ettől – közölte a hitelintézet.

 

K&H csütörtöki közleménye szerint a tapasztalatok azt mutatják, hogy a SZÉP-kártya birtokosok és az elfogadók számára is a klasszikus kártyás fizetés a legegyszerűbb megoldás. Számos mikro- és kisvállalkozásnak azonban egy hagyományos POS terminál beszerzése és üzemben tartása olyan költséget jelent, amelyet nem tud vállalni. A K&H és a Cardnet ezeknek a vállalkozásoknak kínál november közepétől kedvezményes áron, kizárólag SZÉP-kártya elfogadására alkalmas K&H SZÉP Kártya POS terminálokat.

Hirdetés

Ha a kereskedő ezt kéri, úgy a másik két SZÉP-kártya kibocsátó bank pihenőkártyájának elfogadására is alkalmas lesz a készülék, ehhez azonban a másik két kibocsátóval is meg kell kötniük az együttműködési szerződést.

K&H SZÉP Kártyával közel 80 ezer munkavállaló rendelkezik, s a bank eddig 12 ezer elfogadóhellyel kötött szerződést. Az eddigi közel egymillió K&H SZÉP Kártya tranzakció 96 százaléka POS terminálon keresztül történt.

A K&H SZÉP Kártya birtokosok a munkáltatójuktól a nekik járó összeg több mint 60 százalékát az úgynevezett vendéglátás zsebbe kérték. Az itt elérhető pénzt étkezésre, éttermi szolgáltatásokra, élelmiszervásárlásokra fordíthatják a kártyabirtokosok. Az új SZÉP Kártya POS terminál ennek a vállalkozói körnek a munkáját is megkönnyítheti Bába Ágnes, a K&H Bank lakossági banki üzletágért felelős vezérigazgató-helyettese szerint.

(MTI – mti.hu)