Beszerzési másoddiploma – ingyenes bemutatónap

Kedves Beszerzes.hu olvasó…

"Nehéz megtalálni a megfelelő ár-érték arányú ajánlatot a képzések esetében is. A rövid képzés hatástalan, a hosszú pedig költséges" – mondják a beszerzési képzésekről a szakemberek. 

"Nehéz eldönteni, hogy egy MBA oklevéllel vagy a saját szakmánkban való elmélyüléssel vagyunk-e versenyképesebbek a munkaerőpiacon" – dilemmáznak a karrierjüket tervező beszerzők. 

Segíteni szeretnénk a tájékozódásban, ezért meghívjuk Önt a Budapesti Corvinus Egyetem és az MLBKT bemutatónapjára, ahol betekintést adunk az egyetem beszerzési másoddiplomás képzésébe! 

Június 6-án Ön most ingyenesen, kockázatok és kötelezettségek nélkül bepillantást nyerhet a Budapesti Corvinus Egyetem kurzusaiba neves egyetemi és gyakorló vállalati oktatóink kalauzolásával. 

A hozzánk érkező munkaadói visszajelzések szerint gyakran hiányoznak az alaposabb gazdasági ismeretek, és sokkal több stratégiai gondolkodású, ugyanakkor gyakorlatias szakemberre lenne szükség. Mi hiszünk benne, hogy a Budapesti Corvinus Egyetem másoddiplomás képzései erre a problémára nagyszerű megoldást kínálnak. 

Részletek és jelentkezés >> 

A Beszerzés.hu is ott lesz! Találkozzunk a Corvinuson!