A legkiválóbb beszerzési menedzsert keresi az MLBKT

Az MLBKT 2013-ban ismét meghirdeti rangos elismerésnek számító projekt, illetve szakember fókuszú díjait. Az Év Beszerzési Menedzsere díjat egy szakmai közösség kiemelkedő eredményt elért vezetőjének munkáját ismeri el, míg a Logisztikai Kiválóság Díj egy vállalat vagy csapat eredményes, példamutató projektjét díjazza.

Az MLBKT hisz abban, hogy az ilyen díjak ráirányítják a figyelmet a létező jó gyakorlatokra, melyekből mindenki csak profitálhat. A pályázó visszajelzést kap a szakmától és növelheti presztízsét, mind üzleti partnerei, mind vásárlói körében, a szakmai közösség pedig a mások tapasztalatából való tanuláson keresztül fejlődhet tovább. Ehhez az MLBKT különböző fórumokat biztosít vállalatlátogatások, előadások és beszélgetések, újságcikkek segítségével.

A díjazottakat nem csak az MLBKT ismeri el: rendszeresen kérik fel őket nyilatkozónak a médiában, szakkonferenciákon vagy egyetemi kurzusokon előadónak.

Korábbi kitüntetettek:

- H I R D E T É S -
  • A díjat 2008-ban Horváth Ferenc, a Magyar Televízió Zrt. beszerzési és logisztikai vezetője,
  • 2009-ben Pécs László, a Bombardier MÁV Kft. beszerzési és alkatrész-értékesítési igazgatója,
  • 2010-ben Bali Gabriella, a Microsoft Magyarország Kft. beszerzési vezetője,
  • 2011-ben Ádám László, az SAP beszerzési vezetője,
  • 2012-ben Kovács László, az ELMŰ Nyrt. beszerzési igazgatója kapta.

 Beszerzés.hu több díjazottal is készített interjút.

Beszerzők, akik már elnyerték az év menedzsere címet: Horváth Ferenc, Bali Gabriella,
      Ádám László és Werle Zoltán

 

Ajánljon jelöltet!

Ön szerint ki érdemes a díjakra 2013-ban? Kérjük, küldje el javaslatát a logisztika[kukac]logisztika.hu címre! Valamennyi jelölt értesítést kap az ajánlásról és felkéri a szakembereket a pályázásra. Az elismeréseket szakmai bizottság ítéli oda a pályázatok alapján.

Hirdetés