Fókuszban a vállalatirányítási rendszerek

Gyakorlatilag ma már minden vállalat alkalmaz vállalatirányítási rendszereket. Sokan nagyon magas összegeket költenek rá, mégis problémák tömkelege áll a felhasználók előtt. Bár sokban segítik is az ERP-k a cégeket, mégis gyakran egyáltalán nem úgy használják azokat, ahogy kell. 

 
Számtalanszor előfordul, hogy a felhasználók alávetik magukat a rendszereknek, és a folyamataikat változtatják meg csupán azért, hogy használni lehessen a nem mindig könnyen kezelhető ERP-ket – bonyolítva az amúgy logikus munkafolyamatokat.
 
Engedje meg, hogy meghívjuk a Menedzserképző Központ logisztika témájú rendezvényére, mely szakít az eddig megszokott vállalatirányítási konferenciákkal. Célunk az, hogy az eddig tabunak számító témákat feszegetve, őszintén szóljunk a valós problémákról, illetve tiszta vizet öntsünk a pohárba a vállalatirányítási rendszerekkel kapcsolatban. A szeptember 19-én (csütörtök), Budapesten megrendezésre kerülő esemény utat mutat a vállalatoknak, hogyan élhetnek túl az ERP-k világában, górcső alá kerül többek között az, hogy miért és mikor éri meg bevezetni egy rendszert, mire kell ügyelni a bevezetés során, mire készüljenek fel, illetve hogyan ismerjék fel, hogy az jól működik. A vállalatok feladata pedig az, hogy megtalálják, miben nyújt segítséget számukra egy ERP, hogyan kezeljék helyén a rendszert.

A gyakorlatközpontú esemény programjából:

■ TABU TÉMÁK ERP BEVEZETÉS KAPCSÁN

■ A BEVEZETÉS CÉLJÁT MEGHIÚSÍTÓ HIBÁK ELKERÜLÉSE

■ A VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI RENDSZEREK FEJLESZTÉSE

■ ERP SIKEREK ÉS KUDARCOK A GYAKORLATBAN

■ A VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI RENDSZER KIVÁLASZTÁSA A GYAKORLATBAN

■ TRENDEK ÉS VÉLEMÉNYEK

A rendezvényről részletesen a Menedzserképző Központ honlapján tájékozódhat.

A szervező beszerzés.hu olvasói, partnerei részére 15% kedvezményt biztosít a részvételi díjból.

Az engedmény az alábbi regisztrációs felületen érhető el:

>> JELENTKEZÉS <<