Beszerzőknek ajánljuk! – november 12-14.

A beszerzési szakembereknek különösen kedvez az idei MLBKT kongresszus. Minden eddiginél több beszerzési témájú előadással és világsztár előadóval várják Siófokon november 12-14. között a beszerzési döntéshozókat. Ízelítő az MLBKT Beszerzési Vezetők Klubja által összeállított programból.

kraljicAz MLBKT 2014-es kongresszusának sztárelőadója november 12-én Peter Kraljic, a beszerzési "alapműnek" számító Kraljic-mátrix megalkotója lesz a kongresszus egyik szponzora, a Kinnarps jóvoltából.

Előadásának címe: A beszerzési funkció vállalati versenyképességre gyakorolt hatása.

 

Az előadást követően a Beszerzés Kraljic után című szekció három előadása a beszerzés mai szerepét, megítélését járja körül a főbb érintettek, a gazdasági vezetés, a termelés, mint a legfőbb igénylő és a beszállító szemszögéből.

Találkozzon személyesen Peter Kraljic-cal! November 12-én Siófon tart előadást az év legnagyobb logisztikai és beszerzési kongresszusán. Regisztráció »

Beszerzőknek szóló előadások november 12-én, szerdán

 • A beszerzés szerepe a cég életében Szabó János, gazdasági vezérigazgató-helyettes, Magyar Telekom Nyrt.
 • Termelés mint belső ügyfél Fenyvesi József, ügyvezető, GEDIA Hungary Kft.
 • Kettő az egyben: amikor elad a vevő. Milyen az ideális beszerzési menedzser a szállító szemszögéből? Óvári András, vezérigazgató-helyettes, Bravogroup Holding

Beszerzési témájú előadások november 13-án, csütörtökön

 • Problémák és lehetőségek a beszállítói mérnökök és a beszerzés kapcsolatában Csendes Csaba, ügyvezető igazgató, Valid Group
 • Commodity rizikók feltérképezése és csökkentése a globalizáció tükrében Elek Gergő, beszerzési vezető, Valeo Auto-Electric Magyarország Kft.
 • Okosan szerződni a monopol szállítóval Deme Zoltán, Procurement Expert, European Central Bank
 • Kraljic mátrix a mindennapokban Beszélgető partnerek: Gonda Bea, beruházás és karbantartások beszerzés vezető, Magyarország és Keleti Régió, CHINOIN Zrt. a Sanofi leányvállalata; Szilágyi Péter, Head of Operational Management, evosoft Hungary Kft.; Török Mihály, beszerzési vezető, Audi Hungaria Motor Kft.
 • A Knorr-Bremsenél alkalmazott három beszerzési eszköz bemutatása Kovács József, beszerzési vezető, Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft.
 • Közösségi média a beszerzésben Virág Nikolett, ügyvezető, VNDesign Technology Kft., Werle Zoltán, vezető tanácsadó, IFUA Horváth&Partners Kft.​
 • Az új Európai Közbeszerzési Irányelvek gyakorlati kérdései Interaktív workshop előadással – Dr. Tátrai Tünde, egyetemi docens, BCE
 • Az Év Beszerzési Menedzsere díj átadása.

Találkozzon személyesen Peter Kraljic-cal! November 12-én Siófon tart előadást az év legnagyobb logisztikai és beszerzési kongresszusán. Regisztráció »

regisztráció