Beszállító fejlesztési workshopot szervez az MLBKT – 2015.05.27.

Ha a beszállító menedzsment és fejlesztés Önnek is gondot okoz, vagy a lenti kérdések Önt is foglalkoztatják, jöjjön el az MLBKT következő workshopjára!

Forró témákkal, best practice-ekkel és pezsgő szakmai párbeszéddel várjuk!

KIKNEK AJÁNLJUK A PROGRAMOT?

Elsősorban beszerzési vezetőknek vagy stratégiai beszerzőknek, akiknek hatása van arra, hogy egy beszállító fejlesztési programot vagy annak egyes elemeit vállalata el tudja indítani.

Másodsorban logisztikai vezetőknek és olyan gyakorló szakembereknek ajánljuk a programot, akik megrendelői oldalon a beszállítói lánc valamely pontjának fejlesztésért felelősek.

EGY KIS ÍZELÍTŐ A FELMERÜLŐ KÉRDÉSEKBŐL:

  • Miben kell (kell-e) másképp bánnom a monopol beszállítómmal?
  • A beszállító fejlesztések hány százaléka bukik el emberi tényezőkön vagy a vállalati kultúrán? Min tudok én mint beszerzési/logisztikai vezető változtatni?
  • Ön egyetért-e azzal az elgondolással, hogy egy beszállítót a vevő részéről egy csapat, azaz a beszerzés, logisztika, pénzügy, minőségellenőrzés közösen kezelje, fejlessze és egyeztessen vele?

A vállalati versenyképesség javítása a teljes beszállítói láncok (wing to wing) hatékonyságának, minőségének fejlesztésén keresztül lehetséges.

Beszerzőként ismernünk kell többek között azokat az eszközöket és módszertant is, amelyekkel a beszállítóink fejleszthetők és még hatékonyabban tudják előállítani a „szolgáltatásukat”, de legalább ugyanennyire fontos, hogy beszállítónk valós képességeivel, kapacitásaival és víziójukkal is tisztában legyünk.

Ha a további kérdésekre és témakörökre is kíváncsi vagy érdeklik azok az eszközök, melyekkel a beszállítóit fejlesztheti, kérjük, hogy kattintson az alábbi linkre:

http://trening.logisztika.hu/scm/muhely-programok/beszallitok-fejlesztese-workshop/

A WORKSHOP IDŐPONTJA: 2015. MÁJUS 27., 15.30

Helyszín: MLBKT Titkárság (1061 Budapest, Király u. 12.)

Jelentkezési határidő: 2015. MÁJUS 15.

A workshop médiapartnere a beszerzés.hu hírportál: