Flottamenedzsment 2015 – Konferencia 2015.09.29.

Az idei évben immár 10. alkalommal kerül megrendezésre az IIR Magyarország Flottamenedzsment konferenciája a 30. születésnapját ünneplő Hungaroringen.

Az interaktív flotta fórumot a szakmai közönség egyedi igényei hívtak életre. A rendezvény középpontjában a szűkített szakmai elit körében elvégzett kutatás során kapott izgalmas és nyitott kérdések állnak. A konferencia célja, hogy lehetőséget adjon a résztvevők közötti tapasztalatcserére, valamint a szakmai minőség elmélyítésére. A rendezvényen kiváló előadók szolgálnak érdemi információkkal a flottamenedzsment aktuális kérdéseiről.

A fórumon a résztvevők többet megtudhatnak a TCO elemzés előnyéről, hátrányáról, valamint az előadások során választ kaphatnak a maradványérték-számításról és arról is, hogyan optimalizálhatják költségeiket fejlett kártyakontroll, valamint minőségi üzemanyagok segítségével. Mindemellett szó esik arról, hogy melyek a legmodernebb eszközök, melyekkel megoldható a járműkövetés és az üzemanyagszint-mérése. A résztvevők továbbá hallhatnak nemzetközi flottamenedzsment kihívásairól, bemutatásra kerülnek az operatív lízing és a saját kezelés előnyei és hátrányai, továbbá szó esik a jövő legmodernebb technológiájáról, az elektromos és a hibrid autókról. A nap folyamán Cseh László, Világ- és Európa bajnok, ötszörös olimpiai érmes úszó beszél majd a sikereiről, a motivációjáról, valamint a SEAT-tal folytatott együttműködésről.

Az élmény örök. Az előadások után rendkívül izgalmas és különleges élményprogramokon vehetnek részt a jelenlévők. Kipróbálhatják az autós focit, mely során szabadrúgásokat kell végrehajtani a csapatok rendelkezésére álló terepjárókkal. Valamint megmutathatják vezetési tudásukat egy különleges két motorral, és két kormánnyal ellátott dupla trabanttal, ezen feladatnál nélkülözhetetlen a sofőrök együttműködése.

A szakkonferencián az alábbi cégek szakembereinek előadásában kaphatnak választ kérdéseikre a jelenlévők:

CITIBANK International Ltd., E.ON Gazdasági Szolgáltató Kft., Hungaroring Sport Zrt., Magyar Elektromobilitás Szövetség, MO-LA-TAN Kft., CITIBANK International Ltd.

Rendezvényünkre Magyarország legnézettebb autós műsora (az AMC Network és az AGB Nielsen adatai alapján) a SportVerda is ellátogat.

Ne hagyja ki ezt a rendezvényt, ahol a legújabb autóipari
innovációk kerülnek előtérbe; mutassa be Ön is cége újdonságait, tudjon meg minél többet a legaktuálisabb témákat illetően tapasztalt szakértőktől.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a szakkonferencia, látogasson el a rendezvény honlapjára >> http://www.flottamenedzsment.eu/ <<, ahol részletes információt kaphat a rendezvény programjáról és a jelentkezés módjáról.

- H I R D E T É S -