Bonbon diplomácia

Idén sajnos nélkülöznünk kell a személyes kapcsolattartást, pedig ennek nagyon fontos szerepe lenne ügyfeleink és partnereink megtartásában. Kapcsolatainkat így egy kis kedvességgel ápolhatjuk, ezzel kifejezve, milyen fontosak is számunkra, egyben meggyőzve őket, hogy ezekben a nehéz időkben is érdemes kitartaniuk mellettünk.

Ennek egy nagyon kézenfekvő és elegáns módja egy személyes partnerajándék, amit jellemzően a karácsony előtti időszakban szoktak adni vevőknek, beszállítóknak, vagy akár a cég saját munkatársainak is.

Na de milyen céges ajándékot adhatunk partnereinknek, munkatársainknak, ami mindig telitalálat, nem tolakodó, mindenki szereti, mégis különleges és egyedi?

Hadd ajánljam figyelmedbe a Lady Lavender Csokoládé Manufaktúra szolgáltatásait!

 

Különleges csokoládék

Két elhivatott és lelkes lány, több, mint 10 év tapasztalat és nemzetközi versenyeken díjazott bonbonok – ez a kis csokoládé manufaktúra titka. Minden frissen, adalékanyagmentesen készül, csakis prémium minőségű alapanyagokból, a csomagolás pedig egyedi arculattal, logóval ellátható.

Ajánlatkérés partnerajándékra

 

Ingyenes workshop

Engedd, hogy elkényeztessenek mennyei csokoládéikkal, éld át a bonbonkészítés varázslatosan izgalmas folyamatát, hogy személyesen tudd garantálni a minőséget, amit partnereidnek ajándékoznál.

A lenti gombra kattintva tudsz időpontot foglalni egy ingyenes bonbon készítő workshopra, ahol nem csak kóstolhatsz, hanem segítségükkel el is készítheted saját bonbonjaidat is.

Időpontfoglalás ingyenes bonbon készítő workshopra

A Lady Lavender honlapján részletesebb leírást is találsz a bonbon készítő workshopról, de más tanfolyamról is olvashatsz.

 

Csapatépítés

A Lady Lavender csapat másik profilja a csapatépítő rendezvényeken való részvétel, melyekről ide ide kattintva tudhatsz meg többet, de a lenti mini videót is szívesen ajánlom a figyelmedbe.

Ajánlatkérés csapatépítőre

 

HirdetésBeszerzői Bár 4.0 Budapest, 2022.10.13.