Beszerzési Konferencia 2022

Hiánypótló megoldások – 20 éves a BVK, 10 éves a Beszerzési Konferencia

2022. május 11.
Hillside Offices, Fundamenta Konferencia Központ, Budapest
https://beszerzesikonferencia.hu/

Az MLBKT, a magyar ellátási lánc szakemberek, logisztikusok és beszerzők legnagyobb szakmai szervezete tagozatával, a Beszerzők és Beszerzési Vezetők Klubjával közösen, 10. alkalommal szervezi meg egész napos, izgalmas, interaktív konferenciáját. Szeretettel látjuk Önt is, ha munkájából vagy érdeklődéséből adódóan fogékony a beszerzési trendek, legjobb gyakorlatok iránt, és szívesen kapcsolódik be a professzionális eszmecserékbe. Sőt! Idén dupla örömünk adódik az ünneplésre, 20. évfordulóját ünnepli az MLBKT Beszerzési Vezetők Klubja.

Az elmúlt időszak és az utóbbi évek eseményei kapcsán a gazdaság számos területén tapasztalhattunk és tapasztalunk meg olyan banális hiányállapotokat, amelyek a korábbi években a normális gazdasági körülmények között eszünkbe sem jutott volna. A chiphiány csak egy a sok elem közül, amely magával rántotta szinte a teljes ellátási láncot és számos kihívás elé állította a beszerzői szakmát.

A Covid második éve egyre inkább világossá teszi, hogy kialakult egyfajta új világrend. Nagy kérdések, hogy mit kezdünk a hiánnyal, az időszakos lezárásokkal, ugyanakkor a felgyorsult információáramlással. Van, aki elfogadja, van, aki nem. Ki fogja ezt megfizetni, mi legyen ezután a savinggel? Mi legyen az olyan új/régi kihívásokkal, mint az e-mobilitás, fenntarthatóság, üzleti morál? Beszéljünk róla együtt május 11-én!

A tavaszi konferencián terítékre kerülnek napjaink aktuális témái:

  • Van-e energiánk? – az energiapiac beszerzési és más kihívásai
  • Milyen hatással vannak a műanyagok beszerzési, ellátási, fenntarthatósági kihívásai mindennapi életünkre
  • A beszerzés pénzügyei
  • Kerekasztalbeszélgetések meghatározó hazai vállalatok beszerzési vezetőivel és még sok aktuális kérdés

Miért érdemes részt venni?

  • A tartalmas szakmai előadások keretében a legégetőbb beszerzési problémákat és legaktuálisabb trendeket fogják bemutatni és a részvevők bevonásával meg vitatni.
  • Kíváncsiak vagyunk egymás véleményére! Az interaktív előadások segítik a kölcsönös tapasztalatcserét!
  • Kötetlen ismerkedési lehetősége lesz a szünetekben a szektor meghatározó szereplőivel!

Részvételi díj

Jelentkezési határidő: 2022. május 4.
MLBKT tagoknak: 48.000 Ft + áfa
Nem MLBKT tagoknak: 58.000 Ft + áfa

Kedvezmény: 15 % részvételi díj kedvezményt biztosítunk minden 2. és további jelentkezések díjából az egy cégtől jelentkező résztvevők esetén

Regisztráljon most!

További fontos információk és regisztráció a konferencia honlapján https://beszerzesikonferencia.hu/